Ege Postası
Geri

Sanayi esnafı, duble yol çalışmalarına kısa süreli engel oldu

E-87 kara yolunun Çanakkale’yi Balıkesir’e bağlayan kısmında yolun yükseltilmesini istemeyen Edremit ilçesindeki sanayi esnafı ve mahalle sakinleri duble yolu kısa süreli kapatarak pankart açtı. Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Sanayi Sitesi...
Sanayi esnafı, duble yol çalışmalarına kısa süreli engel oldu
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 18:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
E-87 kara yolunun Çanakkale’yi Balıkesir’e bağlayan kısmında yolun yükseltilmesini istemeyen Edremit ilçesindeki sanayi esnafı ve mahalle sakinleri duble yolu kısa süreli kapatarak pankart açtı.

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Sanayi Sitesi esnafları ve bazı mahalle sakinleri, duble yolda sıcak asfalt çalışmalarından dolayı yükseltilen yolun önümüzdeki günlerde sorunlar yaşanacağı endişesiyle hazırladıkları pankartı ile çalışma yapılan yolu kısa süreli kapatarak basın açıklaması yaptı. Yaklaşık 30 kişiden oluşan sanayi esnafı ile mahalle sakinleri asfaltlama çalışmaları devam eden yolda iş makinelerinin önüne geçti. Üzerlerine doğru ilerleyen iş makinelerine aldırış etmeyen kalabalık, üzerinde 'Edremit Sanayi Sitesi Esnafı ve Mahalle Sakinleri Olarak Dertliyiz. Çözüm İstiyoruz' yazılı pankartı açarak dakikalarca yoldan çekilmedi. Asfaltlama yapan büyük iş makinelerinin bir süre işi durdurmasına neden olan sanayi esnafı ve mahalleli, daha sonra eylemi sonlandırdı.

Basın mensuplarına konuşan bazı sanayi esnafları, “Biz yolun yükseltilmesine karşıyız. Zaten yıllardır altyapı yetersizliği nedeniyle, her yağmurda iş yerlerimizi su basıyordu. Şimdi yol çok fazla yükseltildi ve yine altyapı yetersiz kalacak ve iş yerlerimiz daha fala sular altında kalacak. Yol çalışmalarına karşı falan değiliz. Yetkililerin bir an önce soruna çare bulmalarını talep ediyoruz. Bu yola sıfır olan evler var. Bu evlere giriş çıkışlar nasıl sağlanaca? İnsanların can güvenlikleri nasıl sağlanaca? Yol çalışmaları yapılırken, bizim iş yerlerimiz düşünülüyor m? Bizler aşka bir amaç içinde değiliz. Bu sorunumuzu tüm yetkili makamlara bildirdik.” dedi. Çok sayıdapolis geniş güvenlik önlemi aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası