Ege Postası
Geri

Şaypa ‘duman avcıları'nı göreve çağırdı

Bursa’nın önde gelen alışveriş merkezlerinden Şaypa tarafından bu yıl 2.si gerçekleştirilen ‘Duman Avcıları Görev Başına Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler açıklandı. Yarışmanın sergi açılışı ve ödül töreni...
Şaypa ‘duman avcıları'nı göreve çağırdı
Haberler / Genel
12 Haziran 2013 Çarşamba 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’nın önde gelen alışveriş merkezlerinden Şaypa tarafından bu yıl 2.si gerçekleştirilen ‘Duman Avcıları Görev Başına Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler açıklandı. Yarışmanın sergi açılışı ve ödül töreni 20 Eylül’de yapılacak.

Şaypa tarafından, İl Mili Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Bursa Şubesi katkıları ile sigaranın zararlarını toplumun tüm kesimlerine benimsetmek ve sigara ile savaşan gönüllü çocuklar yetiştirmek amaçları ile hayata geçirilen resim yarışmasında dereceye girenler belli oldu. 61 okuldan, 410 eserin katıldığı yarışmada; İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Bursa Şubesi adına Dr. Yusuf Ziya Leventoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Demirtaşpaşa İlkokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Neşe Kahveci ve Faik Çelik Kız Meslek Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Hüseyin Özteke ve Şaypa Kurumsal İletişim Operasyonları Direktörü Bedirhan Bozali’dan oluşan seçici kurul sigaranın zararlarını ifade eden, üç farklı kategorideki eserleri değerlendirerek sonuçları belirledi.

Yarışmaya katılan okullar arasından 9 ayrı okuldan 12 öğrenci derece almaya hak kazandı. Dereceye giren okullara ve öğrencilerine 21 Eylül günü düzenlenecek sergi açılışı ve ödül töreni ile hediyelerin verileceğini belirten Şaypa Kurumsal İletişim Operasyonları Direktörü Bedirhan Bozali, “Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz Duman Avcıları Görev Başına resim yarışmamıza katılan öğrencilerimize, gençlerimize çok teşekkür ediyoruz. Gelenekselleştirme yolunda olduğumuz projemize katılan her çocuğumuz bizim için çok kıymetli. Ödül kazanan öğrencilerimizi, resim öğretmenlerini ve okul müdürlerini tebrik ediyorum. Duman Avcıları Görev Başına resim yarışmamızı düzenlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yarışmada 1 - 2 - 3 - 4'ncü sınıflardan ilk 3 derece şöyle sıralandı: "1’inci, Şehit Jandarma Er Selahattin Çırak İlköğretim Okulu’ndan Songül Aggün, 2’inci Karacabey Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu’ndan Gizem Anik, 3’üncü Özel Osmangazi İlköğretim Okulu’ndan İrem Tepe.”
5 - 6 - 7 - 8'nci sınıflar kategorisinde ise ilk 3 derece şöyle sıralandı. 1’inci Namazgah İhsan Dikmen İlköğretim Okulu’ndan Selin Uygun, 2’inci Dilek Özer İlköğretim Okulu’ndan Asya Dilan Yurtsever, 3’üncü Emir Buhari Ortaokulu’ndan Şeydanur Uzak.

Lise kategorinde dereceye girenler ise; 1’inci Orhangazi Çok Programlı Lisesi’nden Aslıhan Işık, 2’inci Faik Çelik Kız Meslek Lisesi’nden Merve Akgül, 3’üncü Özel Final Okulları’ndan Ece Gümüşboya. Yarışmada derece giren öğrenciler bilgisayar, tablet ve bisiklet ödülü almaya hak kazanırlarken, her öğrenci aynı zamanda okuluna da bir bilgisayar kazandırdı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası