Ege Postası
Geri

Şeboy:Eğer aday gösterilirse muhtar kadar oy olamaz

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil’in katılımı ile gerçekleşen ilçe toplantısında Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın eleştiri oklarına hedef olan eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy’dan Tatı’ya cevap geldi. Şeboy, “ Kendisi daha çırak. Usta çırağı muhatap almaz. 15 yıl farklı partilerde belediye başkanlığı yapmış biriyim. Tatı benim yaptığım projeleri devam bile ettiremiyor” dedi.
Şeboy:Eğer aday gösterilirse muhtar kadar oy olamaz
Haberler / Yerel Politika
26 Kasım 2012 Pazartesi 20:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP’li Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın, CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel sekreter Bihlun Tamaylıgil’in katılımı ile gerçekleşen ilçe toplantısında “15 yıl belediye başkanlığı yapmış birinin yaptıklarına bakın bir de bizim yaptıklarımıza bakın. Ortada hiçbir şey göremiyorum” diyerek hedef gösterdiği Buca eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy’dan Tatı’ya cevap geldi. Şeboy, “ Kendisi daha çırak. Usta çırağı muhatap almaz. 15 yıl farklı partilerde belediye başkanlığı yapmış biriyim. Tatı benim yaptığım projeleri devam bile devam ettiremiyor” dedi.

TATI'DAN ŞEBOY'A SALVO HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TATI BORÇ VURGUSU YAPMIŞTI
Hafta sonu gerçekleşen ilçe toplantısında CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’e, yaptığı sunum sırasında AK Parti’li eski belediye başkanı Cemil Şeboy’un 2004 yılındaki seçim broşürü ile kendisinin 2009 yılındaki seçim broşürünü yan yana getiren Buca Belediye Tatı, Şeboy’un ilçeye doğru dürüst bir proje kazandırmadığını ve 38.5 trilyon borç bıraktığını söylemişti. Şeboy’dan Tatı’ya yanıt gecikmedi.

ŞEBOY: BASKET SAHALARINI BULAMAZ ÇÜNKÜ İLÇEYİ BİLMİYOR
İlçenin gelmiş geçmiş en başarısız belediye başkanı olarak nitelendirdiği Tatı’nın bir daha seçilemeyeceği iddiasında bulunan Şeboy, “Daha temizliği bile yapamıyorlar. Benim yaptığım projelerle övünüyor. Onları devam bile ettiremiyor. Uçanyol benim projem. Kendisi bir yol açmış m? Yaptığım parkları bozup, ‘yeni park yaptım’ diyor. Buca’ya yaptığı tek şey, bayrak direği dikmek. Sadece bununla anılacak. İlçemizin gelmiş geçmiş en başarısız belediye başkanı. Yaptığım basket sahalarını bulamaz çünkü ilçeyi bilmiyor” dedi.

“MUHTAR KADAR OY ALAMAZ”
Üniversite mezunu olamamış biri ile aynı seviyede olamayacağını söyleyen Şeboy, “Kendisi daha çırak. Hasbelkader belediye başkanı olmuş biri. Ticaret lisesi mezunu bir kişi üniversiteler kenti Buca’da belediye başkanlığı yapamaz. Usta çırağı muhatap almaz. 15 yıl farklı partilerde belediye başkanlığı yapmış biriyim. Tatı benim yaptığım projeleri devam bile ettiremiyor. Yaptığı bir iş yok. Sokağa çıksın. Vatandaş ne diyo? Ben, hala sokaktayım. Kimseden bir tepki almıyorum. Eğer aday gösterilirse muhtar kadar oy olamaz. Zaten aday da gösterilmeyecek. Bakalım sokağa çıkıp vatandaşın arasına nasıl karışacak. Cemil Şeboy aday olacak korkusu var. Merak etmesin, aday değilim.” dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası