Ege Postası
Geri

Seferihisar - Samos seferlerine ilgi

SEFERİHİSAR Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yapılması için uzun süre uğraş verdiği, iki hafta önce başlayan Seferihisar-Samos Adası (Sisam) seferleri ilgi görüyor.
Seferihisar - Samos seferlerine ilgi
Haberler / Ege
15 Eylül 2015 Salı 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sığacık limanı ile Karlovassi Limanı arasındaki seferler, Meristur ve Tursem firmaları işbirliğiyle başladı. Türkiye'den son olarak Samosstar isimli gemiyle Karlovassi Limanı'nda giden Türkler, Samos yetkililerince karşılandı. Meristur'un sahiplerinden Filiz Güleç Çolak, şimdilik haftada 4 gün karşılıklı olarak devam eden seferlerin, keyifli bir tatil fırsatı sunduğunu söyledi. Çolak, "Tursem işbirliğiyle düzenlediğimiz seferler şimdilik çarsamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri yapılacak. Bu seferlerde Türk ve Yunan rehberlerin eşliğinde adanın neredeyse tamamını gezilebilecek. Karlovassi, Kokkari, Pthagoryon'da alışveriş yapıp, kahvelerini yudumlayabilecekler. Samos'un Potami ve Kambos plajlarında ise adanın maviliklerine dalabilecekler.



Seferihisar-Samos seferlerinin başlaması her iki ülkenin ekonomisine de katkı koyacak. Bu geliş gidişlerde sadece Türkler olmuyor ve Samoslular da Seferihisar ve çevresine gelmeye başlıyor" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası