Ege Postası
Geri

Şengül Sahaya İndi, Esnafla Dertleşti

Meclisin tatile girmesiyle soluğu seçim bölgesinde alan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Çiğli Ata Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz’la birlikte esnafla bir araya gelen, sorun dinleyen Şengül, değişim ve kalkınma için Çiğlilerden yetkiyi AK Partili Adnan Yılmaz’a vermelerini istedi.
Şengül Sahaya İndi, Esnafla Dertleşti
Haberler / Politika
7 Mart 2014 Cuma 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Ata Sanayi Sitesi’nde sanayi esnafıyla tanışma kahvaltısında bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, 30 Mart’ta Çiğli’de AK belediyecilik anlayışıyla yeni bir dönem başlayacağını ifade etti. Çiğli’nin sorunlarının mevcut yönetim tarafından yıllardır göz ardı edilerek ötelendiğini belirten Şengül, Çiğli halkının 30 Mart’ta yetkiyi AK Partili Adnan Yılmaz’a vereceğini söyleyerek, “Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım’la İzmir’de çıktığımız hizmet hareketinde Çiğli’de de Adnan Yılmaz’la tarihin yeniden yazılmasınaaz bir zaman kaldı” dedi.

YOL SORUNU ÇÖZÜLÜR
Kahvaltı programının ardından AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz’la birlikte sanayi sitesindeki esnafları dolaşan Aydın Şengül’e yol sorunlarını aktaran vatandaşlar, sorunun çözülmesini istediler. Esnafın diğer dertleri ve sorunları hakkında da bilgi alan ve çözüm önerilerini anlatan Şengül, “Ata Sanayinin talebi olan yolu biz bir ayda yaparız. Binali Yıldırım büyükşehir belediye başkanı seçildiğinde derhal çalışmalara başlanır ve bu yol sorunu Çiğli’de de Adnan Yılmaz’ın katkısıyla hemen tamamlanır” dedi.

PARTİLİLERE ‘KENETLENİN’ UYARISI
Ata Sanayi Sitesi’nde esnaf temaslarının ardından akşam saatlerinde AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen motivasyon toplantısına katılan Aydın Şengül, partililere birliktelik mesajları verdi, ‘kenetlenin’ uyarısında bulundu. Şengül, “Mecliste geçen yoğun mesailerimizin ardından yeniden burada sizlerleyiz.Seçim süreci bir ekip işi. Biz de başarıyı hem İzmir’de hem Çiğli’de bu ekibin özverili çalışmalarıyla sağlayacaz. Çalışmalarımızı yürütürken motivasyonumuz çok önemli. Çiğli’de ben o heyecanı görüyorum. Sokağa indiğinizde herkesle temas kurun. Bunu oy için değil, samimiyetinizden dolayı yapın” ifadelerinde bulundu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası