Ege Postası
Geri

Serter'den Gaziler günü mesajı

Millet olmamızda, bağımsız bir ülkede yaşamamızda en büyük ve en değerli katkı şehit ve gazilerimizindir. Bölücü teröre geçit verilmemesi , hainlere ve alçaklara fırsat tanınması için, canını ortaya koyan tüm gazilerimiz bizim en büyük onurumuzdur.
Serter'den Gaziler günü mesajı
Haberler / Yerel Politika
19 Eylül 2015 Cumartesi 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir milletin gerçek bir millet olabilmesi ancak uğruna korkusuzca adanacak canlar varsa mümkündür. Bu uğurda en ön safta yer alan, bugün hayatta olan veya olmayan tüm gazilerimiz, bize şunu iyice öğretmişlerdir ki, söz konusu  olan Türkiye cumhuriyeti, vatanın namusu ve geleceğiyse bu topraklarda yaşayan herkes, dini, dili, etnik kökeni ne olursa olsun birlik olmayı, kardeş olmayı başarmış ve ülkesi için canını hiçe saymıştır.

Elbette ki, bu uğurda hayatını ortaya koyan, yaralanan, sakatlanan tüm Gazilerimize sonsuz bir minnet duyuyoruz. Ancak sadece onlara minnet duyarak, gazilerimize olan borcumuzu ödemimiz mümkün değil. Bugün onlara sunulan imkanlar, onlar için sağlanan sosyal haklar asla yeterli değildir. Cumhuriyet rejiminin ve demokrasimizin devletin her makamında bulunanlara sağladığı koltukları, aslında gazi ve şehitlerimize de borçluyuz.  

Cumhuriyet Halk Partisi bu bilinçle, Gazilerimizin hem ekonomik, hem sosyal şartlarının bugünkü halinden çok daha iyi duruma gelmesi, Gazilerimizin ve yakınlarının yaşadığı istihdam problemlerinin çözülmesi için oldukça önemli projeleri harekete geçirmek içinde iktidara gelmek istiyor. Elbette ki, kurucusunun isminin başında  "Gazi" unvanı olan CHP, Gazilerimizi en çok düşünecek ve onları en iyi anlayacak kurumdur.

Bu düşüncelerle, son terör saldırılarında yaralanan ve gazi unvanı alan tüm asker ve polislerimiz başta olmak üzere, yaşayan tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, Vatan toprağı uğruna canını hiçe saymış ve bugün aramızda olmayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilerimizle birlikte, tüm şehitlerimizi, bu özel günde rahmetle ve özlemle anıyorum.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası