Ege Postası
Geri

Sevilen temizlik işçisine Atila'dan plaket

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, görev yaptığı bölgede esnafın takdirini kazanan temizlik işçisi Deniz Taştan’a plaket vererek özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.
Sevilen temizlik işçisine Atila'dan plaket
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Mart 2015 Cumartesi 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 
Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan süpürge görevlisi Deniz Taştan, özverili çalışmasıyla görev yaptığı Mustafa Kemal Caddesi’ndeki esnafın takdirini kazandı. Her gün süpürge ve faraşıyla caddeyi baştan başa dolaşarak temizlik yapan süpürgeci Taştan’ın çalışmaları belediye yönetiminin de dikkatini çekti. Özellikle esnafın memnuniyetini çeşitli yollarla Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne iletmesinin ardından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Deniz Taştan’ı makamında kabul ederek plaket verdi.
 
Başkan Olgun Atila Deniz Taştan’a çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızın sizin hizmetinizden duyduğu memnuniyet bizi de memnun ediyor. Çalışmalarınızın herkese örnek olmasını diliyoruz. Amacımız daha temiz çevrede, kadın dostu bir kentte yaşamak. Bunun için çalışıyoruz. Kadınlarımızın sadece bu 8 Mart’ta değil bütün bir yıl boyunca hakettikleri saygıyı ve önemi görmeleri de en büyük dileğimiz” dedi.
 
Temizlik işçisi Deniz Taştan da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde böyle bir plaket almaktan onur duyduğunu belirterek, plaketi bütün kadın çalışma arkadaşları adına aldığını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası