Ege Postası
Geri

Sıcaktan bunalan İzmirlilere iyi haber

Yılın en sıcak günlerinin yaşandığı İzmir'de yeni haftada bunaltıcı sıcaklık düşüyor. Kuzey Afrika üzerinden gelen ve yaşamı olumsuz etkileyen sıcaklıkların düşeceği ve mevsim normallerine döneceği tahmin ediliyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı
Sıcaktan bunalan İzmirlilere iyi haber
Haberler / İzmir
1 Temmuz 2017 Cumartesi 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- Son 10 yılın en yüksek sıcaklıklarının yaşandığı İzmir’de bugün ve yarın sıcaklıklar tavan yapacak. Yetkililer öğle saatlerinde mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması konusunda uyarılarda bulunurken; sıcak havanın hafta başından itibaren ise mevsim normalleri seviyesine çekilmesi öngörülüyor.

Aşırı sıcaklıkların etkiliği olduğu İzmir'de hissedilen sıcaklığın öğleden sonra 45 dereceyi aşması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgilere göre, Kuzey Afrika sıcaklıkların etkili olduğu İzmir'de bunaltıcı havanın bir süre daha etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Kentte ortalamanın 10 derece üzerinde seyreden sıcaklıkların, hafta başından itibaren ise mevsim normallerine düşmesi öngörülüyor.

Bu kapsamda, kentte sıcaklığın bugün en yüksek 47, en düşük ise 31 derece olması bekleniyor. Hissedilen sıcaklığın ise öğlen 12.00 ile 15.00 saatleri arasında zirve yaparak, 47 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.

YENİ HAFTADA 

İzmir'de hafta sonu etki olan sıcaklıkların, hafta başından itibaren ise mevsim normalleri seviyesine çekilmesi öngörülüyor.

Tahminlere göre kentte yarın en düşük sıcaklık 28 en yüksek 42 derece olacak.

Pazartesi ise sıcaklığın en düşük 28, en yüksek ise 35 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.

Kentte salı mevsim normallerine çekilmesi beklenen sıcaklığın salı en düşük 24, en yüksek 32, çarşamba ise en düşük 23, en yüksek 32 derece olması öngörülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası