Ege Postası
Geri

Sındır’ın kıydığı nikahın şahitleri Keskin ve Engin oldu

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Havva Bay-Semih Dülger çiftinin nikahını kıydı. Nikahın şahitleri ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin oldu. Nikah töreni sonrası Bornova Belediyesi’nin açılışlarını yapacağı tesis ve projelerle ilgili kataloğu inceleyen Adnan Keskin, yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Sındır’dan bilgi aldı.
Sındır’ın kıydığı nikahın şahitleri Keskin ve Engin oldu
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Ekim 2012 Perşembe 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Yoğun iş temposu arasında yurttaşlardan gelen nikah kıyma taleplerini geri çevirmeyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, isteyen herkesin mutlu günlerinde yanlarında olmak için çaba sarfediyor. 3.5 yılda 500 çiftin nikahını kıyarak bu alanda bir rekora imza atan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, hemşehrilerini iyi günde de kötü günde de yalnız bırakmıyor.

Başkan Sındır son olarak, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in de nikah şahidi olduğu, Havva Bay-Semih Dülger çiftinin nikahlarını kıydı. Sındır, Pınarbaşı Ali Baba Düğün Salonu’ndaki törende çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin evlilik cüzdanını geline vererek evliliğin doğru, dürüst ve sevecen bir ortamda geçmesinde kadının dayanışma duygusunun öneminin büyük olduğunu söyledi.

Düğün töreninde Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin sohbet etme fırsatı da buldu. Bornova Belediyesi’nin açılışlarını yapacağı tesis ve projelerle ilgili kataloğu inceleyen Adnan Keskin, yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Sındır’dan bilgi aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası