Ege Postası
Geri

Soyer’den Aslanoğlu’na ‘tebrik’ ziyareti: Kazanan İzmir olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı seçilen Şenol Aslanoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu. Soyer, “Başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu göstereceğiz. Bunu bir başka şehirden beklemiyoruz. Herkes İzmir’den bekliyor” dedi.
Soyer’den Aslanoğlu’na ‘tebrik’ ziyareti: Kazanan İzmir olacak!
Haberler / Yerel Politika
20 Eylül 2023 Çarşamba 17:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 16 Eylül'de yapılan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresi’nde 412 delegenin oyunu alan Şenol Aslanoğlu yeniden CHP İzmir İl Başkanı oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçimi kazanan Şenol Aslanoğlu ve yönetimini makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Yaklaşan yerel seçim sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda konuşan Soyer, “Türkiye yerel seçime gidiyor ve çok zor bir dönemde gidiyor. Böyle bir dönemde onlara tekrar umut olmak mecburiyetindeyiz. Sorumluluklarımız çok büyük, hep beraber üstleneceğimize kuşkum yok. Mutlaka bunun üstesinden geleceğiz, başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu göstereceğiz. Bunu bir başka şehirden beklemiyoruz. Herkes İzmir’den bekliyor. Zor bir dönemde birlikte çalışacağız. İvmenin artacağı döneme giriyoruz. 31 Mart’a kadar bizi olağanüstü bir tempo bekliyor” dedi.

Öte yandan Aslanoğlu, ziyarete ilişkin şu paylaşımda bulundu:

"Yapılan son il kongremizde seçilen il yönetim kurulumuzu ve disiplin kurulumuzu il başkanlığımızda ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza anlamlı ziyareti için teşekkür ediyorum. Birlikte çalışacağız kazanan İzmir olacak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası