Ege Postası
Geri

Sur'da tahliyenin fotoğrafları

Diyarbakır Sur'da dün tahliye edilen 11 kişinin görüntüleri basınla paylaşıldı.
Sur'da tahliyenin fotoğrafları
Haberler / Güncel
3 Mart 2016 Perşembe 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyarbakır Sur ilçesinde güvenlik güçleri gerekli tedbirler alarak, 'bölgenin kendileri için emniyet altına alındığı, güvenlik güçlerinin kendilerini, Cumhuriyet İÖO bölgesinde ve Dört Ayaklı Minare bölgesinde sağlık ekipleri ile birlikte beklediklerini' belirten anonslar yaptı. Yapılan anonsların ardından dün saat 22.50 sıralarında aralarında 4 aylık bebeğin de bulunduğu 3'ü kadın olan toplam 8 kişi gelerek güvenlik güçlerine yanıt verdi. Bunun ardından saat 00.45'te aynı bölgeden 3 kişi daha gelerek güvenlik güçlerince tahliye edildi. 1'i bebek 11 kişi emniyetli bölgeye alındı. Yaralı bir kişi ise güvenlik güçleri tarafından zırhlı araç ile alınarak olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansına teslim edildi.



Operasyon bölgesinden tahliye edilen diğer 9 kişi ile 4 aylık bebeğin ihtiyaçlarının karşılandığı ve sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından adli ve idari işlemleri için Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. Bölgedeki güvenlik kaynakları bu kişilerden bazılarının PKK ile bağlantısının olup olmadığının araştırıldığını ifade ettiler. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası