Ege Postası
Geri

TABA'dan Kocaoğlu'na ziyaret

Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA) İzmir Şubesi Başkanı Halil Bağdınlı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.
TABA'dan Kocaoğlu'na ziyaret
Haberler / İzmir
15 Ekim 2016 Cumartesi 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seçimin ardından göreve başlayan yeni yönetimi kutlayan Başkan Kocaoğlu, "Dernek çalışmalarına her türlü desteği vereceğimiz gibi ortak projeler de yapabiliriz" dedi. 

Türk Amerikan İşadamları Derneği İzmir Şubesi'nin genel kurulunda başkanlığa seçilen Halil Bağdınlı ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ziyarette bulundu. Türk ekonomisine katma değer sağlayan firmaların rekabet güçlerini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Bağdınlı, "Bizler, Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan firmaların rekabet güçlerini artırmak, mevcut üyelerimize yapacağımız organizasyonlarla fayda sağlamak ve derneğe yeni üyeler kazandırmak için yeni dönemimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türk-Amerikan ekonomik ve ticari ilişkilerinin geliştirilmesi, iki ülke arasındaki yatırımın artırılması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bugün yeni projelerimizi de Başkanımızla paylaşacağız" diye konuştu.

ORTAK PROJE TEKLİFİ 

Yeni yönetimin yapmayı planladığı projeleri dinleyen Başkan Kocaoğlu da derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kent ekonomisine önemli katkılar verdiğini söyledi. Kocaoğlu, "Bizler de İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Yapacağaınız tüm projelerede de tüm desteğimizi vereceğimiz gibi ortak projeleri de hayata geçirebilir" dedi. 

Ziyarette, dernek yönetim kurulu üyeleri Başkan Kocaoğlu'na bir plaket verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası