Ege Postası
Geri

TESK Başkanı Palandöken, SGK yönetimine girdi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Olağaüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimle tarım dışında kendi nam ve hesabına çalışan esnaf ve sanatkarların temsilcisi TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken SGK Yönetim Kurulu üyeliğine oybirliği ile...
TESK Başkanı Palandöken, SGK yönetimine girdi
Haberler / Ekonomi
8 Temmuz 2013 Pazartesi 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Olağaüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimle tarım dışında kendi nam ve hesabına çalışan esnaf ve sanatkarların temsilcisi TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken SGK Yönetim Kurulu üyeliğine oybirliği ile seçildi.

SGK Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde oyların tamamını alan Palandöken, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamaoda “2 milyon esnaf ve sanatkar sigortalıları ile emeklilerinin talep ve beklentileri SGK yönetiminde dile getirilecek ve kesimimizin hakları daha iyi korunacaktır. Bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmalarımız artarak devam edecektir. Kurulduğu günden itibaren insani ve sosyal nitelikte görevleri üstlenen SGK yönetim kurulu üyeliğine seçilmemin esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“MAAŞLARDA FARKLILIKLAR KALDIRILMALI”

SGK Yönetim Kurulu’na seçilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Palandöken, esnaf ve sanatkarın sigorta primlerinin yüksekliğine de değinerek, şunları kaydetti:

“Emekli olduktan sonra çalışan esnaf ve sanatkarın emekli maaşlarından kesilen sosyal güvenlik destek priminin kaldırılması, emekli maaşlarının arasındaki farklılığın giderilmesi, kadın esnaf ve sanatkarların haklarının verilmesi konularında öncelikle çalışma yapacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası