Ege Postası
Geri

Tahir Şahin canlı yayında anlattı: Neden Cevat Durak'

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka Belediyesi Eski Cevat Durak'ın örgüt turu İzmir kamuoyunda gündemdeki yerini korurken, Şahin tura neden Durak'la çıktığını katıldığı TV programında anlattı. Tahir Şahin canlı yayında anlattı:
Tahir Şahin canlı yayında anlattı: Neden Cevat Durak'
Haberler / Yerel Politika
2 Mart 2016 Çarşamba 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP İzmir Örgütü, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak'ın örgüt turunu konuşuyor. İkili önce Genel Merkez'e gitmiş CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MYK üyeleri ve vekillerle bir araya gelmişti.

İkili Ankara dönüşü, ilçe turuna çıkmış, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Başkanı Alaaattin Yüksel'i de ziyaret etmişti.İkili ziyaret ettiği tüm isimlere Menemen testisi hediye etmişti.

Geçtiğimiz yıllarda isimleri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen ikilinin örgüt turu parti içinde '2019 hamlesi' olarak yorumlanırken, Şahin, tura neden Cevat Durak'la çıktığını katıldığı TV programında anlattı.

Şahin şunları söyledi;

“Cevat Durak 10 yıl başarılı belediye başkanlığı yaptı.. Beğenen vardır beğenmeyen vardır. 10 yıl sonra atanmadığı halde hiçbir şekilde partinin aleyhine toplu iğne kadar laf etmedi. Mevcut başkana laf edene dur demiş sahip çıkmış. Vekil seçimi oldu bir yere aday olmamış. İl başkanlığı süreci oldu destek vardı 'en iyi sen yaparsın' diyenler vardı aday olmadı. Dimdik durdu. Kendi tarzıma benzettim Cevat Başkan'ın duruşunu...Parti içinde muhalefet ettiğim günlere benzettim....O kadar ötelenmiş negatif bir şey dememiş. Sadece kendi partilisine bunları göstermemiş diğer 8 belediye başkanı arkadaşlarıma da göstermiş bunları. Bu nedenle Cevat Durak...O benle niye bilmiyorum: Kendisine sormak lazım. Nezaketine kardeşliğine güvendiğim için kardeşlik ortamını onunla oluşturacağımı düşündüğüm için Cevat Durak...”

Şahin, önümüzdeki günlerde ilçe turuna Menderes Havzasıyla devam edeceklerini söyledi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası