Ege Postası
Geri

Taksim Gezi Parkı için nöbet tuttular

Taksim Meydanı'nı yayalaştırma çalışmaları kapsamında Gezi Parkı'nın yıkımına karşı çıkan 'Gezi Parkını Yaşatma Derneği' üyeleri sabaha kadar parkta nöbet tuttu. Gece saatlerinde Gezi Parkı'nda toplanan 50 kişilik grup, parka...
Taksim Gezi Parkı için nöbet tuttular
Haberler / Güncel
28 Mayıs 2013 Salı 05:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taksim Meydanı'nı yayalaştırma çalışmaları kapsamında Gezi Parkı'nın yıkımına karşı çıkan 'Gezi Parkını Yaşatma Derneği' üyeleri sabaha kadar parkta nöbet tuttu.

Gece saatlerinde Gezi Parkı'nda toplanan 50 kişilik grup, parka usulsüz müdahale edildiğini ileri sürdü. Gezi Parkı’na iş makineleriyle giren ekiplere engel olmak isteyen grup, sabaha kadar nöbet tutacaklarını belirtti. Görevliler, dernek üyelerinin tepkisi üzerine çalışmalarını bir süre durdurdu. Divan Otel tarafındaki duvarın yıkılıp ağaçların yerinden söküldüğünü belirten dernek üyeleri, gece boyunca çalışma alanında bekledi.

Gruba destek vermek için Gezi Parkı'na gelen ünlü modacı Barbaros Şansal da sabaha kadar ayakta kalacağını belirtti. Şansal, "Taksim ayağa kalk diyoruz, Taksim Parkında nöbette bekliyoruz. Buyursunlar gelsinler. Hoşgelsinler. Ama bu kez ellerinde bizi caydırıcı, canımızı acıtıcı maddeler ile değil bir paket baklava alıp gelsinler, tatlı tatlı konuşalın bu işi tatlıya bağlayalım" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası