Ege Postası
Geri

Talak’tan Evka-5’e rekreasyon alanı müjdesi

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, atıl durumda bulanan ve tehlike arz eden Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı yapacaklarını belirtti.
Talak’tan Evka-5’e rekreasyon alanı müjdesi
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Kasım 2013 Salı 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Çiğli halkının ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek projeler geliştirmeye devam eden Ali Talak, “Önce İnsan” felsefesiyle yerel yönetim anlayışını anlatmaya devam ediyor. CHP Çiğli Başkan Aday Adayı Ali Talak, Evka-5 girişinde bulunan korulukla ilgili projesini bölge halkıyla paylaştı.
Başkan Aday Adayı Ali Talak; “Evka-5 girişinde yer alan koruluk, mevcut imar planında yeşil alan olarak belirlenmiş ve ağaçlandırılmış. Ancak atıl durumda olduğu ve amacı dışında kullanıldığı için Evka-5 Mahallesi’nde yaşayanlar için akşamları tehlike yaratmakta, biz bu 25 dönümlük bölgeyi hazırladığımız sosyal donatı projesiyle rekreasyon alanı yani yaşamsal alan yapacağız” dedi.
Ali Talak, korulukta yapacakları sosyal tesislerle bu bölgeyi güvenli ve halkın daha rahat kullanacağı şekilde yeniden düzenleyeceklerini belirterek; “Aileler günün her saati bu tesisten yararlanacak. Projenin içerisinde çocuk oyun alanları, aileler için çay bahçesi, gençler için spor alanları ve kafeteryalar olacak” şeklinde konuştu.
EVKA-5’E KAPALI PAZARYERİ VE SAĞLIK OCAĞI
Bunun yanında Evka-5 için hazırladığı diğer projeleri de sıralayan CHP’li Talak, “ Evka-5 halkının acil ihtiyaçlarını karşılamak için bir Sağlık tesisi yapacağız. Evka-5 Mahallesi’nde kurulan açık pazar alanı yerine sağlık ve hijyen açısından daha kullanışlı olan modern kapalı pazaryeri yapacağız” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası