Ege Postası
Geri

Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz: Mersin'in makus talihini değiştireceğiz

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu takdirde kentin makus talihini değiştireceğini belirtti.2014'te yapılacak yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı...
Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz: Mersin'in makus talihini değiştireceğiz
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu takdirde kentin makus talihini değiştireceğini belirtti.
2014'te yapılacak yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Kocamaz, Hilton Oteli'nde basın toplantısı düzenleyerek Tarsus'a yaptıkları hizmetleri anlattı.
Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Kocamaz Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı isim vermeden eleştirdi.
Gördükleri tablo ve yaşadıkları olayların Mersin’e ve Mersinli'ye yakışmadığını vurgulayan Kocamaz Mersin’e bu tablolar yakışmış olsaydı vatandaşımızın, ‘başka bir aday çıksın’ diye bir talebi olmazdı. Tarsus’ta halen yaptırdığımız araştırmalarda yüzde 80’in üzerinde bizimle ilgili vatandaşımızın desteği olduğunu görüyoruz. Ama Mersin’de böyle bir anket yapılsa, mevcut yönetime desteğin ne kadar aşağılara düştüğü görülür, biz bu nedenle yola çıktık, Mersin’in makus talihini inşallah biz değiştireceğiz" diye konuştu.
Mersin’i girişinden çıkışına kadar yaşayanlara layık bir kent haline getirerek beklentilere cevap verme gayretinde olacaklarını vurgulayan Kocamaz şöyle devam etti:
"Bugün 16 olan büyükşehir sayısı 2014 ile birlikte 30’e çıkacak. Ancak 16 büyükşehiri gezdiğinizde Mersin’deki eksiklikleri çok iyi görebilirsiniz. Mersin’in iklimi 12 ay çalışmaya müsait olmasına rağmen Tarsus’tan Mersin’e gelirken, başka şehirlerde gördüğünüz o rengarenk bitkileri görmek yerine orta refüjlerde kendiliğinden açan ebegümecileri görüyorsunuz. Mersinli bize yetkiyi verdiği takdirde bu işler bir plan program çerçevesinde kısa, orta ve uzun vadeli hizmetler şeklinde yapılacak ve Mersin’de değişim yaşanacaktır”.

Mersin Büyükşehir Belediye başkanlığı için halktan talep almasa bir dakika bile aday olma konusunda ısrar etmeden, geri çekilebileceğini söyleyen Kocamaz, “Vatandaş gece gündüz, ‘bu işi ciddiye’ alın diye arıyor” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde MHP’deki aday bolluğunun seçimlere olumlu-olumsuz etkisini değerlendiren Kocamaz, parti içindeki rekabetin, aday bolluğunun partiyi daha ileriye götürebilmek için bir yarış olması adına güzel bir olay olduğunu söyledi. Kendisinin ise ayakları yere basarak hareket ettiğinin altını çizen Kocamaz, “Yaptığım araştırmaların neticesine göre davranırım. Yoksa ne benim ne de başka bir adayın MHP’nin önünü kesmeye hakkı yoktur. Ben şahsen vatandaşın bu ilgisini desteğini görmemiş olsam, bir dakika bu işte ısrar etmem, geri çekilirim. Adaylığımı açıklamadan önce de üstümde tabandan çok büyük bir baskı vardı, üstelik sadece kendi partimden değil, diğer siyasi görüşteki vatandaşlardan da talep alıyordum, hatta bu işin bir vebal olduğu düşüncesi dile getirildi” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası