Ege Postası
Geri

Tartıştığı üvey babasını öldürdü

Tartıştığı üvey babası Recai Abdülkadiroğlu’nu (51) kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra çantasını hazırlayıp polise teslim olan Tahir T.(30), işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Tahir T., mahkemeye sevki sırasında...
Tartıştığı üvey babasını öldürdü
Haberler / Güncel
25 Nisan 2013 Perşembe 16:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tartıştığı üvey babası Recai Abdülkadiroğlu’nu (51) kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra çantasını hazırlayıp polise teslim olan Tahir T.(30), işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Tahir T., mahkemeye sevki sırasında çantasını elinden bırakmadı.

Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Martı Sokak’ta meydana geldi. Kalbinden iki bıçak darbesiyle ağır yaralanan Recai Abdülkadiroğlu, kaldırıldığı özel bir hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler, görgü tanıklarının ifadesine başvurarak olayı aydınlatmaya çalışırken olayın faili olduğunu söyleyen Tahir T. polise teslim oldu. Hazırladığı bavuluyla geldiği Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan Tahir T. cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. Tahir T. ifadesinde, “Recai Abdülkadiroğlu 15 yıldır annem ile imam nikahlı olarak yaşıyor. Annemin yanına gittiğimde beni tersliyordu. Bu yüzden zaman zaman aramızda tartışmalar oluyordu. Son gidişimde annemle görüştükten sonra evden ayrıldı. Yolda üvey babamla karşılaştık. Sokak ortasında tartıştık. Tartışma sırasında sinirlenerek onu bıçakladım. Cezaevinde kullanabileceğim eşyalarımı bir bavula koydum ve polise teslim oldum.” dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Tahir T. Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası