Ege Postası
Geri

Taşer: Belediyemiz gençlik belediyesi olacak

Seçim çalışmalarına devam eden MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, İzmir Gençlik Meclisi Ulusal Gençlik Parlamentosu Başkan ve üyeleriyle bir araya geldi. Taşer, “Genç Dostu Aday-Genç Dostu Kent Neredesin” kampanyasına destek verdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin gençlik ruhu taşıdığını bu dinamizmin yönetimlere taşınması gerektiğini İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik belediyesi olması gerektiğini vurguladı.
Taşer: Belediyemiz gençlik belediyesi olacak
Haberler / Yerel Politika
7 Ocak 2014 Salı 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer , İzmir Gençlik Meclisi,Ulusal Gençlik Parlamentosu Başkan ve üyeleriyle İl Başkanlığı’nda bir araya geldi. Gençlerin, “Gençler kentin sakini değil sahibidirler” ana fikri ve “Genç Dostu Aday-genç Dostu Kent Neredesin'” sloganıyla başlattıkları kampanyaya destek veren Taşer kampanya sözleşmesini imzaladı.

MHP’nin gençlik partisi olduğunu ifade eden Taşer,”Gençliğe önem vermeyen belediyeciliğe artık yeter denmeli, gençliğimizin dinamizminden heyecanından ve vizyonundan yararlanılmalıdır. Bizim oluşturacağımız belediyecilik her şeyden önce bir gençlik belediyeciliği olacaktır. Fikirde gençler, sporda gençler, kültür sanatta gençler ve yönetimde gençler İzmir’de ön planda olacak ve İzmir’e yön verecektir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası