Ege Postası
Geri

Tatil beldesinde acile gelen hastalar doktor yetersizliğinden şikayetçi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde nüfus oranlarının arttığı yaz sezonunda hastanelerde doktor yetersizliğinden dolayı hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor. Özellikle acil olarak gelen hastalar acil servis önünde saatlerce tedavi olabilmek...
Tatil beldesinde acile gelen hastalar doktor yetersizliğinden şikayetçi
Haberler / Genel
7 Temmuz 2013 Pazar 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balıkesir’in Edremit ilçesinde nüfus oranlarının arttığı yaz sezonunda hastanelerde doktor yetersizliğinden dolayı hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor. Özellikle acil olarak gelen hastalar acil servis önünde saatlerce tedavi olabilmek için sıralarının gelmesini bekliyor.

    Acil serviste sadece tek doktorun müdahale ettiği zaman zamanda 112 acil serviste ambulanstaki görevli doktorların da yardımcı olduğu hastanede hastalar çileden çıkıyor. Hasta yakınları “Hasta zaten ağrısından evinde oturamamış belki bir çare bulurlar diye acile geliyor ama yine sıra bekliyor.” dedi.

    Hastane yetkilileri ise “Yaz sezonunda özellikle tatilciler en küçük bir rahatsızlıkta bile hastaneye gelerek acil servisleri dolduruyorlar. Hal böyle olunca da gerçekten acil bakılması gereken hastalara bakmada zorlanıyoruz.“ diyerek kendilerini savundu.

    Öte yandan acildeki yoğunluktan dolayı doktorların hastalara yazdıkları reçetelerin üzerinde kaşe ve imzaları dahi atmadan yolladıkları görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası