Ege Postası
Geri

Tatlı bir sürpriz!

82. İzmir Enternasyonal Fuarı tüm coşkusuyla sürerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da her akşam ziyaretçiler arasındaki yerini alıyor.
Tatlı bir sürpriz!
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Eylül 2013 Cuma 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Stantları gezen, katılımcılarla ve ziyaretçilerle sohbet eden Başkan Kocaoğlu’nu önceki akşam bir de sürpriz bekliyordu. Başkan’a, Antakyalı künefe ustası Sedat Dülger tarafından özel olarak hazırlanan künefe ikram edildi. Üzerinde “Aziz Başkan 35” yazan künefenin şerbetini ekleyen Aziz Kocaoğlu, servisini de kendisi yaptı.

Daltonları kırmadı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, fuar turu kapsamında “Belediye Sokağı”nı da gezdi. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ve projelerinin tanıtıldığı sokakta büyük ilgiyle karşılaşan Başkan Kocaoğlu, gelen talepleri kırmadı ve dileyen herkesle fotoğraf çektirdi. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun birlikte poz verdiği vatandaşlar arasında, ünlü çizgi film karakteri Daltonlar’ın kostümünü giymiş engelliler de vardı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, İzelman Anaokulları’nın kurduğu stantta eğlenen çocuklara kek ve meyve suyu dağıtmayı da ihmal etmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası