Ege Postası
Geri

Torbalılı Çınar,AK Parti'de göreve talip

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde siyasetin her kademesinde görev alan Ticaret Odası eski başkanı Behçet Çınar, AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda görev almak için başvuruda bulunacağını açıkladı. Son yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Behçet Çınar, AK Parti İzmir İl Yönetimi'nde aktif görev alarak Torbalı'ya hizmet etmek istediğini ifade etti.
Torbalılı Çınar,AK Parti'de göreve talip
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Temmuz 2014 Perşembe 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Önümüzdeki günlerde AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na başvuruda bulunacağını belirten Torbalılı sanayici Behçet Çınar, ilçeden en az iki kişinin AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda görev alması gerektiğini söyleyerek ilçenin temsil edilmesi gerektiğini öne sürdü. Torbalı'nın hizmete ihtiyaç duyduğunu savunan Çınar, "Özellikle AK Parti İzmir İl Yönetimi'nde doğru kişilerin görev alması ve Torbalı'yı temsil etmesi gerekir. Şu an Torbalı'da kimlerin başvuru yaptığını bilmiyorum ancak bana göre bu kişilerden hiçbirinin Atilla Kaya olmaması gerekiyor. Atilla Kaya hariç kim AK Parti İzmir İl Yönetimi'ne girerse girsin Torbalı'ya önemli hizmetlerde bulunacaktır, ben de şahsım adına arkasında dururum, destek veririm" dedi. Behçet Çınar, yalnızca AK Parti'de değil, diğer siyasi partilerde de Torbalılıların daha fazla görev almasını istediğini belirtti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası