Ege Postası
Geri

Trabzonspor yönetimindeki ‘görev beğenmeme’ krizi büyüyor

Trabzonspor’un yeni yönetiminin ilk toplantısında yaşanan ‘görev beğenmeme’ krizi gün geçtikçe büyüyor. Olayın ardından her iki yöneticinin de istifasını beklediklerini açıklayan Kulüp Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu,...
Trabzonspor yönetimindeki ‘görev beğenmeme’ krizi büyüyor
Haberler / Spor
1 Haziran 2013 Cumartesi 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor’un yeni yönetiminin ilk toplantısında yaşanan ‘görev beğenmeme’ krizi gün geçtikçe büyüyor. Olayın ardından her iki yöneticinin de istifasını beklediklerini açıklayan Kulüp Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, söz konusu yöneticilerin dün yaptıkları açıklamalara rağmen kendileriyle çalışmak istemediklerini bir kez daha tekrarladı.

Bordo - mavili kulübün, 25-26 Mayıs tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulunda göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yeni yönetimi, 28 Mayıs’ta yapılan törenle görevi devralmış, ardından da ilk yönetim kurulu toplantısını yapmıştı. Toplantıda görev dağılımını da gerçekleştiren yönetim kurulu, Mehmet İrfan Coşkun’a Sağlık Kurulu Başkanlığı'nı, Osman İlyas’a da Satın Alma ve Personel Sorumluluğu'nu vermişti.

İddiaya göre, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda kendilerine verilen görevi beğenmeyen Çoşkun ve İlyas, salonu terk etmişti. Olayın basında yer almasının ardından ise Kulüp Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, olayı doğrulamış ve her iki yöneticinin da istifasını beklediklerini açıklamıştı. Coşkun ve İlyas da dün yaptıkları ortak açıklamada, olayın karşılıklı yanlış anlamadan kaynaklandığını iddia ederek, yapılan görüşmelerin ardından da sorunun giderildiğini belirtmişti.

Bu kritik ve kriz döneminde gündemi böyle gereksiz şeylerle meşgul etmekten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Coşkun ve İlyas, yazılı açıklamalarında, “Her ikimiz de başkanımızın verdiği görevlerle yönetim kurulumuzun ve Trabzonspor’umuzun hizmetindeyiz.” ifadelerine yer vermişti.

Bir yandan kulübün ekonomik sorunları ile boğuşan, bir yandan da gelecek sezonun teknik heyet ve takım oluşturmaya çalışan Trabzonspor yönetimindeki bu ilk çatlak ‘aşıldı’ derken, Başkan Yardımcısı Çakıroğlu’nun bugün yaptığı açıklama, suların durulmadığını gösteriyor.

İrfan Coşkun ve Osman İlyas’ın açıklamalarından haberdar olduklarını ifade eden Çakıroğlu, her iki yöneticinin de istifalarını beklediklerini tekrarladı. Coşkun ve İlyas’ın kendilerine verilen görevden alındıklarını hatırlatan Çakıroğlu, “Zoraki bir istifa baskımız olmaz ama bundan sonraki süreçte kendileri ile çalışmayacağımızı açık bir şekilde söylüyorum. İstifa beklentimiz devam ediyor.” dedi.

Çakıroğlu, göreve getirecekleri açıkladıkları teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’la da önümüzdeki hafta içerisinde resmi sözleme imzalamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası