Ege Postası
Geri

Tugay 'adaylık' çalışmalarına hız verdi: Rant hesabı yapanlara seslendi

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay bugün CHP Konak ilçe başkanlığını ziyaret etti. Tugay ilçe ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu çatı altında olmaz ama, aklında güç, iktidar, rant, çıkar hesabı olan varsa lütfen adaylıklarını geri çeksinler. Yanlış yerde olduklarının farkına varsınlar. Cumhuriyet Halk Partililer bunların peşinde olan insanlar değildir. Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir parti değildir" diye konuştu.
Tugay 'adaylık' çalışmalarına hız verdi: Rant hesabı yapanlara seslendi
Haberler / Yerel Politika
20 Aralık 2023 Çarşamba 19:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay saha çalışmalarına CHP İlçe örgütleriyle başladı. 
Dün Karşıyaka gerçekleştirilen ziyaretin ardından Tugay, bugün CHP Konak ilçe başkanlığını ziyaret etti. Tugay'ın Konak ziyaretine de Karşıyaka'da olduğu gibi yoğun katılım sağlandı. 

ÖZUSLU YALNIZ BIRAKMIYOR 

Karşıyaka ziyaretinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu ismi dikkat çekmişti. Özuslu, Konak ziyaretinde de Tugay'ı yalnız bırakmadı. Özuslu'nun yanı sıra Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Güney Temiz ve CHP İzmir önceki dönem il yöneticisi Sedredil Coşkuner'de katılım sağladı. 

"GÖRÜŞ ALARAK VERİLEN BİR KARAR"

Cemil Tugay konuşmasında, "Sözlerimin başında şunu söylemek isterim ki, adaylık kararım üstünkörü, öylesine verilmiş bir karar değildir. Üzerine uzun uzun düşünerek verilmiş bir karardır. Bu karar hazırlık yapılararak, görüşler alınarak verilmiş bir karardır. Bir ekip ile çalışarak karar verilmiş bir karardır. İzmir için dertlenerek verilmiş bir karardır. En çok da bu şehrin insanlarına duyduğum büyük saygıyla verdiğim bir karardır. Bilmelisiniz ki Cumhuriyet Halk Partisi duyarlılığı ve sorumluluğu ile verilmiş bir karardır" dedi. 

ADAY BOLLUĞU ELEŞTİRİLERİNE YANIT 

Çok sayıda aday var elestirilerine yanıt veren Tugay, "Biz Cumhuriyet Halk Partililer yurtsever, halkçı ve devrimci duygularla partimizin çatısı altında bir araya gelmiş insanlarız. Her bir örgüt üyemiz bu mücadelenin çok değerli bir ferdidir ve kendince sorumluluk üstlenmiştir, üstlenmektedir. Bu yerel seçimde çok sayıda aday çıktı diye eleştiri yapılıyor. Bu eleştiriyi doğru bulmuyorum. Halkına ve şehrini hizmet etme duygusuyla göreve talip olan tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" diye konuştu. 

RANT HESABI YAPANLARA SESLENDİ

Rant, çıkar, güç hesabı yapanlara seslenen Cemil Tugay, "Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu çatı altında olmaz ama, aklında güç, iktidar, rant, çıkar hesabı olan varsa lütfen adaylıklarını geri çeksinler. Yanlış yerde olduklarının farkına varsınlar. Cumhuriyet Halk Partililer bunların peşinde olan insanlar değildir. Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir parti değildir" diye konuştu. 

İZMİR'İN HAKKINI SAVUNACAĞIM

İzmir'in hakkını sonuna kadar savunacağını vurgulayan Tugay, "Siyaset ülkenin emanetlerini teslim alma ve halkın hakkını savunma mücadelesidir. Belediye başkanları da şehrin emanetlerini korumakla yükümlüdürler. Ben bu bilinçle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına talibim. İzmir'e ve İzmir halkına sonuna kadar sahip çıkma kararlılığı ile bu göreve talibim. Belediye başkanı kimseyi kimseden ayırmadan herkesin hakkını korur, kentte adaleti sağlar.. Barınma, beslenme, temiz hava, temiz su, kısacası insanca yaşam herkesin hakkıdır. İnsanlarımıza temel haklarını teslim etmek için çalışmalıyız" ifadelerine yer verdi. 

VAATLERİ SIRALADI 

Seçim vaatlerini ve projelerini anlatan Başkan Cemil Tugay, "Her sorunun çözümü vardır. Planlama ve uygulama halkın tarafında olduğunda yanlış karar verme şansınız yoktur. O yüzden daha çok çalışacağız. Herkes ev sahibi olsun diye çalışacağız. Kimse aç kalmasın diye aş evlerimiz, kent lokantalarımız olacak. Toplu ulaşımda su fiyatlarında en düşük fiyatları belirleyecek ve uygulayacağız. Çözülemeyecek trafik ve otopark sorunu yoktur. Hepsini çözeceğiz. İzmir Büyükşehir belediye binası eski yerinde Konak Meydanı'nda aynı büyüklükte yapılacak. Kültür Park betonlaşmadan korunacak ve İzmir Fuarı eski günlerine geri dönecek. Basmane Çukuru ayıbından da en kısa zamanda kurtulacağız. İzmir'i artık su basmayacak. Ben ve arkadaşlarım bu sorunları en kısa zamanda kökünden çözeceğiz. Bunun için çalışıyoruz" dedi. 

CHP'NİN KALESİ OLDUĞUMUZU HATIRLATACAĞIZ

Tugay sözlerine, "Bizler İzmir'e aşık insanlarız. Bizler Cumhuriyet Halk Partiliyiz. İzmir kurtuluşun ve Cumhuriyetin kentdir.  Biz İzmir'e sahip çıkacağız. İzmir'de ilelebet cumhuriyetin kalesi olacak. Bana inanmanızı talep ediyorum. Zaman içerisinde beraber çalıştığım arkadaşlarımı birer birer size tanıtacağım. Onlara da güvenmenizi şimdiden talep ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını en yükseğe çıkarırken İzmir'in Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesi olduğunu bu seçimde herkese bir kez daha hatırlatacağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası