Ege Postası
Geri

Tugay'dan SKM açılışında çarpıcı mesajlar: İzmir CHP'den başka bir yere emanet edilmeyecek

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay bugün Bayraklı'da Seçim koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışında çarpıcı mesajlar verdi. Tugay açıklamasında, "İzmir, CHP dışında bir yere teslim edilmeyecek. Size söz veriyorum, bu seçimde oy rekoru kıracağız. Bu seçimde 30 ilçeyi de alacağız. Hep beraber bu zaferleri elde edeceğiz" dedi.
Tugay'dan SKM açılışında çarpıcı mesajlar: İzmir CHP'den başka bir yere emanet edilmeyecek
Haberler / Yerel Politika
10 Şubat 2024 Cumartesi 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay bugün Bayraklı'da Seçim koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Açılışa CHP önceki dönem İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Bornova önceki dönem Belediye Başkanı Olgun Atila ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal katılım sağladı. 

"CHP GÖLGESİ" 

Açılışta konuşan Başkan Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının hayatının en büyük gururlarından birini armağan ettiğini dile getirerek "Bu gurur aynı zamanda sorumluluk demek. O sorumluluk bizlerin çok çalışmasını gerektiriyor. Bunu yapmaya hazırız. Bizler bu ülkenin yetiştirdiği çocuklarız. Bizler doğduğu günden beri CHP gölgesini üstünde hisseden çocuklarız. Bizler halkın her ferdini temsil eden, hakkını gözetecek olan, ihtiyaç olduğu zaman herkesin kapısının önünde, dezavantajlı insanlarımızın kapısının önünde olacağız. Bu gurur tablosunda değerli başkanım Olgun Atila, eski milletvekilimiz Kamil Okyay Sındır huzurlarınızda olmak istediler. Bugün görev bizdedir, yarın başla partilimizdedir. Bizler bu ailenin mensubu olarak kim aday oldu, kim aday olmadı tartışması içine girmeden, hazımsızlık hissetmeden, ne zaman bize görev düşerse bunu yapmaya hazırız" dedi. 

"İZMİR CHP DIŞINDA HİÇBİR YERE EMANET EDİLMEYECEK" 

Tugay açıklamasının devamında, "Ben partili olduğum ilk günden bugüne kadar her seçimde, her yarışta, her mücadelede günü geldi Gezi gibi olaylarda partililerimizin nasıl dayanışma içerisinde olduğunu çok iyi gördüm. Bunun değerini bilmemiz gerekiyor. Yine birlikte olacağız. Yine birimiz düşünce diğerimiz onu kaldıracak. Bu mücadeleyi Cumhuriyetimiz için, halkımız için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yapacağız. Biz bu mücadeleyi sokaklarında büyüdüğümüz, büyüklerimizin başımızı okşadığı, karnımızı doyurduğumuz, havasını soluduğumuz, iyi gününü kötü gününü yaşadığımız, canımız İzmir'imiz için yapacağız. Sakın ola sizi mahççup edeceğimizi, sizsiz yol yürüyeceğimizi düşünmeyin. Bugün burada olduğunuz gibi birlik ve beraberlik içerisinde bizim size duyduğumuz sevgi ve saygıyla, sizin de bize göstereceğiniz destek ile bu seçim de kazanılacak. İzmir, CHP dışında bir yere teslim edilmeyecek. Size söz veriyorum, bu seçimde oy rekoru kıracağız. Bu seçimde 30 ilçeyi de alacağız. Hep beraber bu zaferleri elde edeceğiz. Seçim şarkımızda dediği gibi, 'zaferi kazanacağız Gündoğdu'da hep beraber kutlayacağız' " ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı. 

İMAR SORUNU ÇÖZÜLECEK 

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, Bayraklı'nın imar sorununu çözeceğini kaydetti. Kentsel dönüşümün öncelikli projeleri arasında yer aldığını kaydeden Önal, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet ve CHP'nin bir evladı olarak çıktığım bu yolda Bayraklı'nın sorunlarını da sizlerin taleplerini de çok iyi biliyorum. Bu yola çıkmadan önce biz dersimize iyi çalıştık. Burada iktidar olsak da alacağımız bayrağı daha ileri taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bir yanımızda kulelerin olduğu bir yanımızda da gecekondularımız var. 5 yılda yapılan planlar oldu, deprem sonrasında korunacak alanlar belirlendi ve planları geçti. İzmir'in arka sıralarının dönüşümü içinse hazırlıklarımız tamam. Bunları da sizlerin desteğiyle harekete geçireceğiz" dedi. 

"2050'NİN VİZYONU"

"Temel ve sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerimizi aktaracağız ancak insan yaşamından önemli olan bir şey yok" diyen Önal, "O yüzden önce imar planlarımızı yapacağız, 2050'nin vizyonunu ortaya koyacağız. Biz bu yola örgütümüze ve hemşehrilerimize güvenerek yola çıktık" ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası