Ege Postası
Geri

Tugay'dan Soyer'e '120 dakika' teşekkürü: Son günlerinde bile...

 CHP tarafından aday gösterilmeyen Tunç Soyer, giderayak ücretsiz aktarma uygulamasını geri getireceğini ve 120 dakikaya çıkardıklarını açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Tunç Soyer'e teşekkür etti. Tugay açıklamasında, "Tunç Soyer başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum" dedi.
Tugay'dan Soyer'e '120 dakika' teşekkürü: Son günlerinde bile...
Haberler / Yerel Politika
17 Şubat 2024 Cumartesi 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ağustos 2008'de başlayan ve 12 yıldır süren '90 dakika ücretsiz' aktarma uygulaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından ve meclis kararıyla Ağustos 2020'de sona erdirilmişti. CHP tarafından aday gösterilmeyen Tunç Soyer, giderayak ücretsiz aktarma uygulamasını geri getireceğini ve 120 dakikaya çıkardıklarını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Tunç Soyer'e teşekkür etti. 

Tugay'ın açıklaması şu şekilde;

"Sayın Tunç Soyer başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kültüründe halkımıza hiç durmadan hizmet etmek vardır. Biz, kendisinin taşıdığı bayrağı alıp daha ileriye götüreceğiz. İyi planlanmış, doğru projelerle İzmir’e hizmet etmeye devam edeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası