Ege Postası
Geri

Tugay’ın takipçileriyle 'değişim' polemiği; Partiye ihanet etmediğime eminim!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın sosyal medya hesabından, dün gerçekleşen CHP İstanbul İl Kongresi'nde İl Başkanı seçilen değişimcilerin adayı Özgür Çelik’i kutladı. Çelik'in kutlama videosunu paylaşan Başkan Tugay'a bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısının "Kılıçdaroğlu'na ihanet ediyorsunuz" ifadelerine yanıt veren Başkan Tugay, "Partiye ihanet etmediğime eminim. Genel başkanlık yarışında bir tarafı desteklemeyi “ihanet” olarak adlandırmanız büyük talihsizlik. Biz Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak için gerekirse kendi koltuklarımızdan vazgeçmeye hazırız." dedi.
Tugay’ın takipçileriyle 'değişim' polemiği; Partiye ihanet etmediğime eminim!
Haberler / Politika
9 Ekim 2023 Pazartesi 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek kurultay öncesi tartışmalar sürüyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kurultay'da değişimcilerin Genel Başkan Adayı CHP Grup Başkanı Özgür Özel'i destekleyeceğini açıklamıştı.

Öte yandan sonucu merakle beklenen CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi dün yapıldı.Seçim sonunda değişimcileri desteklediği Özgür Çelik il başkanı seçildi.

Çelik'in seçim zaferinin ardından yaşanan kutlamaları içeren bir video paylaşan Başkan Tugay, "Biz birbirimize birliğin, yoldaşlığın, mücadelenin en yiğit yerinden, yürekten bağlıyız. Ve en güzel sözlerimiz, henüz söylemediklerimiz. Hayırlı olsun Özgür Başkanım" notunu düştü.

Bu arada paylaşımın ardından bazı sosyal medya kullancıları ise Başkan Tugay’a tepki göstererek eleştirel yorumlar yazdılar.

Tugay ise kendisini eleştiren vatandaşlara kayıtsız kalmayarak şu yanıtları verdi.

İşte o yazışmalar:

Sosyal medya kullanıcısı G.H. : ‘Siz de mi. Yazıklar olsun.’

Cemil Tugay: O ne demek?

Sosyal medya kullanıcısı G.H.: Kılıçdaroğlu'na ihanet ediyorsunuz.

"PARTİYE İHANET ETMEDİĞİME EMİNİM"

Cemil Tugay: Partiye ihanet etmediğime eminim. Genel başkanlık yarışında bir tarafı desteklemeyi “ihanet” olarak adlandırmanız büyük talihsizlik. Biz Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak için gerekirse kendi koltuklarımızdan vazgeçmeye hazırız. Kişilere sadakat göstereceğiz diye ülkeyi yakmayı reddediyorum.

Sosyal medya kullancısı G.H. : Yerel seçimleri bekleyebilirdiniz.. Göreceksiniz yerel seçimlerde her yeri kaybedeceğiz.

Cemil Tugay: Bence birlik olalım ve yerel seçimlerden büyük başarıyla çıkalım. Hepimiz için en iyisi o değil mi? Genel başkanı zaten kurultay seçecek.

Başka bir sosyal medya kullanıcısı H. A. : Seni başkan yapan kemal kılıçtaroğlunu bizde eleştiriyoruz sizler yüzünden adama kızıyoruz. Desteklediğin Özgür özel Veli ağbaba her dönem belediyeden rant kovalıyor geçen dönem HMA ya çökmüştü bu dönem de değişmedi çok şükür...

"KARALAMAYIN"

Cemil Tugay: Bu şekilde CHP’deki herkesi bilerek ya da bilmeyerek karalamayın. Değişime ve idealist duygularla ülkeyi düze çıkarmaya yola çıkmış insanların duygu ve düşüncelerini doğru değerlendirin. Ülke hepimizin. Ve Cumhuriyet Halk Partisi beklenen değişimi gerçekleştirirse siz de dahil herkesin yaşadığı sorunları düzeltmek adına çok daha aktif, mücadeleci ve başarılı olacak. İnandığımız budur. Bu arada sözlerinizde, benden dolayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kızdığınızı söylemeniz gerçekten enteresan. Herhalde beni aday gösterdiği için kızıyorsunuz. Yapmayın Allahaşkına ben miyim gerçekten bu ülkenin sorunu?

 

 

Başkan Tugay’dan ‘İstanbul’ yorumu: CHP İzmir etkilenebilir
 

 

Başkan Tugay’dan çarpıcı açıklamalar: Artık seçim kaybetmek istemiyoruz

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası