Ege Postası
Geri

Turgutlu'da 5 bin kişi O (SAV)’nu okudu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Turgutlu Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin düzenlediği “Turgutlu O’nu Okuyor” adlı kitap okuma yarışmasına yaklaşık 5 bin öğrenci katıldı. Ücretsiz dağıtılan kitaplardan geçen hafta sonu yapılan...
Turgutlu'da 5 bin kişi O (SAV)’nu okudu
Haberler / Genel
19 Nisan 2013 Cuma 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Turgutlu Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin düzenlediği “Turgutlu O’nu Okuyor” adlı kitap okuma yarışmasına yaklaşık 5 bin öğrenci katıldı. Ücretsiz dağıtılan kitaplardan geçen hafta sonu yapılan sınavda dereceye giren 126 öğrenciye ödülleri, Turgutlu Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenen törenle verildi.

Törende bir konuşma yapan Dernek Başkanı Nurullah Öz, “Aradan geçen 14 asır bize gösterdi ki günümüzde insanlık, Allah Resulü'nü tanımaya ve bilmeye her zamankinden daha fazla muhtaç. Efendimiz'in eşleriyle, çocuklarıyla, torunlarıyla ve toplumun her kesimiyle olan ilişkileri irdelendiğinde, Hz. Muhammed (SAV)'e olan hayranlığımız yüzlerce kez artar. Allah, Resullah’ı hem fiziki hem de manevi yönden muhteşem donatmış. Bu özellikler mutlaka bütün insanlığa ulaştırılmalıdır.” dedi. Birçok kurum kuruluş ve sponsor firmalardan destek aldıklarını belirten Öz, sponsorların isimlerinin kendileri tarafından duyurulmasının istenmediğini sözlerine ekledi.

Daha sonra dereceye giren ve bilgisayarla ödüllendirilen Özel Gündüzalp Ortaokulu öğrencisi Kübra Beyzanur Ciğerci ve Turgutlu Anadolu Lisesi öğrencisi Simge Seyhan'ın ödüllerini, geçen günlerde geçirdiği kazada yaralanarak ayağı alçıya alınan ve törene koltuk değneğiyle katılan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan verdi. Başkan Orhan, “Bu kitap okuma projesi, içinde Efendimiz (SAV) olduğu için güzeldi. Düşüncesi, yaşantısı ne olursa olsun bütün toplumun, Efendimiz'in ortak paydasında birleştiğini bir kez daha müşahede ettik. Katılan ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yarışmaya katılan 126 öğrenciye dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, küçük altın, bisiklet, mp3çalar ve fotoğraf makinesi hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası