Ege Postası
Geri

UNESCO’dan Rahman’a madalya

Tacikistan’da düzenlenen Uluslararası Su Konferansı’na katılmak için Duşanbe’de bulunan UNESCO Genel Müdürü İrina Bokova, Devlet Başkanı İmamali Rahman ile bir araya geldi. Görüşmede, Bokova Tacik lider Rahman’a Birleşmiş Milletler...
UNESCO’dan Rahman’a madalya
Haberler / Dünya
21 Ağustos 2013 Çarşamba 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tacikistan’da düzenlenen Uluslararası Su Konferansı’na katılmak için Duşanbe’de bulunan UNESCO Genel Müdürü İrina Bokova, Devlet Başkanı İmamali Rahman ile bir araya geldi. Görüşmede, Bokova Tacik lider Rahman’a Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) altın madalyasını takdim etti.
Tacik Devlet Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Bokova’nın, Uluslararası Su Konferansı için geldiği Duşanbe’de Devlet Başkanı İmamali Rahman ile bir araya geldiği ifade edildi. Görüşmede, Bokova’nın, Rahman’a UNESCO’nun 60. yılına özel altın madalyasını takdim ettiği kaydedildi. Tacik lider Rahman’ın dünyada barışın sağlanması, uluslararası işbirliğinin geliştirilmesi, uluslararası diyaloğun güçlendirilmesine yaptığı katkılardan dolayı madalyaya layık görüldüğü dile getirildi. UNESCO tarafından verilen madalyadan memnun kalan Rahman, bu ödülün Tacik halkının uluslararası alandaki başarısının bir göstergesi olduğunu söyledi.
Rahman ile Bokova, görüşmede Tacikistan ile UNESCO arasındaki ilişkileri değerlendirdi. Tacik lider, ülkesindeki bazı kültürel ve tarihi değerlerin UNESCO tarafından koruma altına alınmasından büyük memnuniyet duyduğu dile getirdi.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası