Ege Postası
Geri

Ulema'dan 'Kutsal İttifak' çıkışı!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, “HDP seçim araçlarından Kemal Kılıçdaroğlu bayrakları sallanıyor. MHP ve CHP sandık temsilcilerini ortak oluşturuyor. MHP ve HDP birbirlerine bir tek laf söylemiyor. Hepsinin ortak hedefi tek başına iktidar değil, Sadece AK Partiyi iktidar yapmamak. AK Partiye karşı adeta kutsal ittifak kuruldu” dedi. 
Ulema'dan 'Kutsal İttifak' çıkışı!
Haberler / Seçim
5 Haziran 2015 Cuma 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve 25. dönem Milletvekili adayı Nesrin Ulema, muhalefetin AK Partiye karşı ittifak kurduğunu söyledi. Kiraz’da Partililere hitap eden Ulema; HDP seçim araçlarından Kemal Kılıçdaroğlu’nun bayraklarının sallandığını, MHP ve CHP’nin sandık temsilcilerini ortak oluşturduklarını hatırlatarak şunları söyledi: 

“Milliyetçi olduğunu söyleyen MHP, meydanlarda HDP’ye tek bir laf söylemiyor. Ne hikmetse HDP de MHP’ye laf söylemiyor. CHP, ben hepinizle koalisyon yapmaya hazırım diyor. Bunlar tek başına iktidara gelme şansları olmadığı için hedeflerini bile yüzde 35 koydular. Yüzde 35 ile iktidar olamayacaklarını bilmiyorlar m? Biliyorlar. Ama bunların tek başına iktidar olma hedefleri yok. Dolayısıyla koalisyon için bunlar ruh üçüzü olmuşlar. Paralel yapının ablaları da HDP dersek tepki çeker diye kapı kapı dolaştıkları yerlerde yüzde on barajını aşacak partiye oy verin diyerek, halkı HDP’ye yönlendiriyorlar. Bunları 7 Haziranda yaşayacağımız seçimin nasıl çetin bir seçim olacağını hatırlatmak için söylüyorum."
 
TEK DERTLERİ AK PARTİ'NİN GİTMESİ
"Güçlenen Türkiye’ye karşı, bütün muhalefet partilerinin kol kola girdiğine tanık oluyoruz. Geçmiş dönemde asla bir araya gelemeyecek, farklı ideolojik görüşleri olan partiler, sırf AK Parti gitsin de bu ülkenin geleceği ne olursa olsun düşüncesinde olanlar, iktidar ve koltuk hırsı milletten 4 yıl isteyenler, bu ülkenin kazanımlarını 2 yılda heba ederler ve milleti yüzüstü bırakıp kaçarlar."
 
TÜRKİYE’YE KARŞI BİR HAÇLI İTTİFAKI KURULDU
AK Parti'ye karşı kurulan ittifakların sadece içeride olmadığını, uluslararası alanda da Türkiye'ye karşı adeta bir kutsal haçlı ittifakı kurulduğunun altını çizen Ulema, "Dünyanın en büyük havalimanını yapacak olan ülkemize karşı Almanya da bu işlerin içinde, Kanal İstanbul’a itiraz eden İngiltere de bu oyunun içerisinde, nükleer enerji santrallerini yaptırmamak isteyen Amerika ve Rusya da bu oyunun içindeler. Ancak karşılarında kendi milli silahını, helikopterini, kendi milli uçağını yapacak olan bir Türkiye var artık. İçeride dışarıda kim ne ittifak kurarsa kursun, milletimiz bu oyunları bozacaktır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası