Ege Postası
Geri

Umut yolculuğu bu sefer denetimlere takıldı

BODRUM'dan yasadışı yollarla Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na geçmeye çalışan kaçaklar, denizden ve karadan yürütülen güvenlik engellerine takıldı.
Umut yolculuğu bu sefer denetimlere takıldı
Haberler / Ege
18 Eylül 2015 Cuma 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bodrum'da kaçak geçişlerini önlemek amacıyla jandarma karadan, Sahil Güvenlik ekipleri de denizden denetimleri sıkı tutuyor. Tüm denetimlere rağmen umut yolculuğunun önüne geçilemiyor. Bu gece sabaha kadar denizde sürdürülen denetimlerde çeşitli ülkelerden 155 umut yolcusu, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan kaçaklar, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından kaçaklar, emniyete teslim edildi.

Akyarlar Mahallesi'ndeki Aspat Mevkii'nde ise kayalık alanda yola çıkmak için hazırlık yapan Pakistan uyruklu 15 kişi de jandarma tarafından yakalandı. Yakalanan Pakistanlı grubun işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere emniyete teslim edileceği öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası