Ege Postası
Geri

Uşak’ta polisten kaçan araç sürücüsü cinayet zanlısı çıktı

Uşak’ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından oluşturulan uygulama noktasından kaçan 10 NN 622 plakalı otomobilin peşine düşen polis ekipleri tarafından kovalamaca sonrasında yakalanan araç...
Uşak’ta polisten kaçan araç sürücüsü cinayet zanlısı çıktı
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak’ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından oluşturulan uygulama noktasından kaçan 10 NN 622 plakalı otomobilin peşine düşen polis ekipleri tarafından kovalamaca sonrasında yakalanan araç içindeki kişi cinayet zanlısı çıktı.

Uşak-Ankara kara yolunun Nuri Şeker, Uşak Şeker Fabrikası kavşağında, yoldan geçen araçlar üzerinde uygulama yapan KOM ekipleri, 10 NN 622 plakalı otomobilin, dur ihtarına uymayarak kaçması üzerine kovalamaca başladı. Bütün ekiplerin seferber olduğu kovalamaca sonunda kaçan otomobil, stadyum kavşağında trafik ekipleri tarafından yolun kesilmesi sureti ile durduruldu. Otomobil içinde bulunan 25 yaşındaki M.O. ve 18 yaşındaki İ.S. isimli kadın polis ekiplerine direndi. Yaşanan arbedede polis memuru Emrullah Akdoğan sağ ve sol ellerinden yaralanırken, M.O. ile İ.S. gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yaralanan polis memuru, Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Uşak-Ankara kara yolu belediye camii kavşağında kovalamaca sırasında otomobilden dışarıya şüpheli bir paket atıldığı ihbarını alan polis, bölgeye gelerek arama yaptı. Yapılan aramalarda herhangi bir pakete rastlanmadı. Polis gözetiminde KOM şubeye götürülen otomobilde yapılan aramada ise 1 adet av tüfeği ile fişekleri, 1 adet kuru sıkı tabanca, 3 adet sahte plaka, çok sayıda madeni para, makyaj malzemesi ve bayan giysileri çıkarken, otomobilin ise Mersin ilinden çalındığı tespit edildi.

Gözaltına alınan M.O. ve İ.S.’nin cinayet, gasp, yağma ve hırsızlık suçlarından arandığı, M.O.’nun Mersin’in Anamur ilçesinde bir cinayetin faili olarak arandığı ortaya çıktı. Aynı kişilerin, Afyon’dan Uşak’a gelirken, Güney beldesinde bir benzin istasyonundan akaryakıt aldıktan sonra parasını ödemeden kaçtıkları da öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası