Ege Postası
Geri

Uygur Kardeşler Bornova’da

Bornova Belediyesi, Süheyl - Behzat Uygur Tiyatrosu’nun izleyenleri kahkaha tufanına boğan oyunu; ‘Dünya’nın Sonu.Net’i İzmirliler ile buluşturuyor. Tiyatroseverlerin ücretsiz olarak izleyebileceği komedi, 19 Haziran Perşembe akşamı saat 21.00’de Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Amfi Tiyatro’da.
Uygur Kardeşler Bornova’da
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Haziran 2014 Salı 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ünlü komedyenler; Süheyl - Behzat Uygur kardeşler İzmirli hayranları ile Bornova’da buluşacak. ‘Dünya’nın Sonu.Net’ adlı komedi gösterisi; Süheyl - Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından 19 Haziran Perşembe günü saat 21.00’de Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Amfi Tiyatro’da sahnelenecek.
 
Tüm tiyatroseverleri ücretsiz olarak izleyebilecekleri oyuna davet eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Belediyelerin görevi sadece yol, kaldırım gibi fiziksel yatırımlar yapmak değil. İnsana yapılan yatırımların başında sanat geliyor. Bu etkinliğimiz de onlardan biri. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.
 
MÜZİKLİ VE DANSLI
Mustafa Arıkoğlu’nun yazdığı, Uğur Babürhan yönettiği oyunda, Uygur Kardeşlerle birlikte Kahraman Sivri, Önder Keskin ile Nurten İnan rol alıyor. Müziklerini Serpil Günseli, dansları ise Ömer İbar’ın hazırladığı Dünya’nın Sonu.Net adlı komedi izleyicileri kahkaha tufanına boğuyor. İki perdelik oyunda, eski parlak günlerine tekrar dönmeye çalışan, bunalımdaki bir yazar (Ziya) ve ona yardımcı olmaya çalışan beceriksiz ilham perisinin (Tarhun) hikayesi sıradışı bir dille anlatılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası