Ege Postası
Geri

Vali Yüksel’den itfaiyeye başsağlığı ziyareti

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na başsağlığı ziyaretinde bulundu. Yüksel’i, Daire Başkanı Ceyhun Tonguç Karakuş, birim amirleri ve itfaiye erleri karşıladı.Bala’da çıkan bir...
Vali Yüksel’den itfaiyeye başsağlığı ziyareti
Haberler / Güncel
1 Ağustos 2013 Perşembe 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na başsağlığı ziyaretinde bulundu. Yüksel’i, Daire Başkanı Ceyhun Tonguç Karakuş, birim amirleri ve itfaiye erleri karşıladı.

Bala’da çıkan bir yangına giderken, Gölbaşı yakınlarında devrilen itfaiye aracının yaptığı kazada hayatını kaybeden 2 itfaiye eri için başsağlığı dileyen Vali Yüksel, “İnsanları ve canlıları, yangınlar başta olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikelerden kurtarmak için güç ve cesaretini kullanan, görevlerini ifa ederken imkan ve yeteneklerini insan ve canlıları kurtarmak için hassas hale getiren kahraman itfaiyecilerimizden Berkan Güneş ve Ömer Arslan’ın Bala ilçesinde çıkan yangına giderken müessif bir trafik kazası sonucunda hayatlarını kaybetmelerinden dolayı üzüntüm sonsuzdur. Görevlerini ifa ederken hayatlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet, siz mesai arkadaşlarına ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.” dedi.

Ankara İtfaiye Daire Başkanı Ceyhun Tonguç Karakuş da “Ankara İtfaiyesi olarak, Sayın Valimiz Alaaddin Yüksel’in tecrübesini, varlığını ve desteğini her daim yanımızda hissediyoruz. Vali Yüksel'in bu acımızı paylaşmasındaki duyarlılığı ve her zaman var olan Ankara İtfaiyesi'ne gösterdiği ilgisi camiamızda büyük takdir toplamaktadır. Kendisine müteşekkiriz.” diye konuştu.

Valisi Yüksel, daha sonra simülatör, seyyar kumanda komuta merkezi ve acil durum karavanlarında inceleme yaparak İtfaiye Daire Başkanı Ceyhun Tonguç Karakuş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İtfaiye Daire Başkanlığı'nda afet işlerinde görev yapan K-9 köpeğin gösterisini ilgi ile takip eden Vali Yüksel, personele başarılar diledikten sonra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası