Ege Postası
Geri

Vatan Caddesi’nde Zafer Bayramı töreni

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Vatan Caddesi'nde resmigeçit töreni yapıldı. Törende askerler ve çok sayıda askeri araç gösteri yaptı.Saat 11.00’da başlayan törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı...
Vatan Caddesi’nde Zafer Bayramı töreni
Haberler / Güncel
30 Ağustos 2013 Cuma 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Vatan Caddesi'nde resmigeçit töreni yapıldı. Törende askerler ve çok sayıda askeri araç gösteri yaptı.

Saat 11.00’da başlayan törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile çok sayıda vatandaş ve asker katıldı.

Vatan Caddesi’nde düzenlenen tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende Harp Akademileri personeli, jandarma komandolar ve çok sayıda asker resmi geçiş yaptı. Karadan ağır havan takımları ve tanklar geçiş yaparken, havadan da askeri helikopterler gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Askeri bando takımı da tören boyunca eşlik etti. Törene vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası