Ege Postası
Geri

Volo Çelik, madalya sevincini Tartan’la paylaştı

Bocce’nin Volo dalında Avrupa Şampiyonluğu’nda bronz madalya kazanan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu 17 yaşındaki Gökhan Çelik Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti.
Volo Çelik, madalya sevincini Tartan’la paylaştı
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Eylül 2012 Perşembe 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-2-9 Eylül 2012 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Pazin kentinde gerçekleştirilen Avrupa Volo Şampiyonası’nda aldığı Avrupa üçüncülüğünün madalya ve kupasını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a getirdi. Bu dalda bir ilke imza atan Çelik, Türkiye’de ilk kez erkekler Volo branşında ülkemiz adına bronz madalya kazanan sporcu oldu. Bocce Milli Takımı’nın değişmez sporcularından olan Volo ve Petank branşlarında bütün atış oyunlarının Türkiye rekorlarına sahip olan Gökhan Çelik, ulusal karşılaşmalarda kazandığı madalyalara şimdi de Avrupa üçüncülüğünü eklemiş oldu.

Çelik, Başkan Tartan’a teşekkür ederek, “Sizin spora ve sporcuya olan desteğiniz sayesinde ülkemizi, kentimizi ve belediyemizi ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil etme şansı yakalıyoruz. Bize yıllarca emek veren fedakar hocalarımız sayesinde de büyük başarılara imza atıyoruz. Size ve hocalarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularıyla gurur duyduğunu belirten Başkan Tartan, “Bizler size destek olur ve yol gösterebiliriz ancak sizlerin de azminiz ve başarınız sayesinde büyük gururlar yaşıyoruz. Bütün imkanlarımızla sporcularımızın yanındayız. Hemen her dalda başarı gösteren tüm sporcularımızı ve seni kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası