Ege Postası
Geri

YSK’nin İstanbul kararına İzmir tepkisi!

Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. Karar İzmir'den CHP ve İYİ Parti cephelerinden sert tepkiler geldi.
YSK’nin İstanbul kararına İzmir tepkisi!
Haberler / Yerel Politika
6 Mayıs 2019 Pazartesi 20:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. Kararın üzerine İzmir’de CHP ve İYİ Parti’den sosyal medya üzerinden alınan kararlar ilgili tepkili açıklamalar geldi

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER: İstanbul seçimleri hakkında verilen karar kamu vicdanını derinden yaralamıştır. Fakat yılgınlık ve karamsarlığa asla yer yok. Başlayan değişimi hiçbir güç durduramaz.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE İZMİR MİLLETVEKİLİ AYTUN ÇIRAY: Kanım dondu! FETÖ etkisini burada da gösterdi ve YSK Başkanı "aklandı." Türk milletini sükünete davet ediyorum. Soğukkanlılıkla partilerin toplantı sonuçlarını bekleyelim. AKP'ye oy veren seçmenler dahil tüm Türkiye'den mesaj inanılmaz sayıda mesaj alıyorum.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MURAT BAKAN: Demokratik kurumları bir bir lagvedilen ülkemizde sandık iradesi de gasp edildi.Ülkemiz bu kararla, artık milli iradenin sonuçlarının dahi tanınmadığı ilkel bir tek adam rejimine indirgenmiştir. Asla pes etmeyeceğiz, İstanbul’u vermeyeceğiz!

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ÇELEBİ: Hiçlik hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı...

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MAHİR POLAT: Demokrasi ile gerileyen diktatörlük, dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde daha evveli mühürsüz oylarla yaptığı darbeyi bu sefer İstanbul'da sudan sebeplere dayanarak yaptı. Kaybeden demokrasi, kaybeden serbest seçimler, kaybeden Türkiye olmuştur. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu sefer de biz kazanacağız. Baharın gelişi engellenemez.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası