Ege Postası
Geri

Yalova'dan geldi Batman'da kaybolan amcasını sokak sokak gezerek arıyor

Yalova'dan gelen genç, Batman'da kaybolan amcasını sokak sokak gezerek arıyor. Bin 750 kilometre kat edip Batman'a gelen Nesim Ökten isimli genç, karakola kayıp bildiriminde bulunduktan sonra üzerine kayıp amcasının resmini yapıştırdığı...
Yalova'dan geldi Batman'da kaybolan amcasını sokak sokak gezerek arıyor
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yalova'dan gelen genç, Batman'da kaybolan amcasını sokak sokak gezerek arıyor. Bin 750 kilometre kat edip Batman'a gelen Nesim Ökten isimli genç, karakola kayıp bildiriminde bulunduktan sonra üzerine kayıp amcasının resmini yapıştırdığı arabasıyla Batman ve çevresinde amcasını arıyor.

Üç ay önce Yalova'dan Batman Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden ablasına misafirliğe gelen Besim Ökten'den (40) yakınları bir aydır haber alamıyor. En son amcasıyla bir ay önce görüşen Nesim Ökten, bir daha haber alamayınca Batman'a gelip amcasını aramaya başladı.
Karakola kayıp bildiriminde bulunan yeğen Nesim Ökten, amcasının resmini şehrin belirli noktalarına astı. Üzerine amcasının resmini astığı arabasıyla sokak sokak gezen Nesim Ökten, vatandaşlara, amcasının resmini göstererek görüp görmediklerini soruyor.

Amcasını görenlerin veya yerini bilenlerin, en yakın karakola veya 537 811 01 39 nolu telefona bildirmelerini isteyen Nesim Ökten, "Amcam 3 ay önce Batman'da bulunan ablasının yanına misafirliğe geldi. En son bir ay önce kendisinden haber aldık. O günden beri kayıptır. Cep telefonu kullanmadığı için ulaşamıyoruz, akıbetinin ne olduğunu bilmiyoruz. Medreselerde eğitim görmüştü. Bu nedenle çevrede ve Bitlis'te bulunan medreselere sorduk bir sonuç alamadık. Bitlis'te bir kardeşi var, oraya da gitmemiş." dedi.

Amcasının sessiz, kendi halinde biri olduğunu söyleyen Nesim Ökten, "Siyasetle herhangi bir ilişkisi yoktur. Bekardır, tek başına yaşıyor. Daha önce psikolojik tedavi görüyordu. Ancak ilaçlarını kullanıp iyileşti, hiçbir sorunu kalmamıştı. Nereye gitti, ne oldu bilmiyoruz. Herkesten duyarlılık bekliyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası