Ege Postası
Geri

“Yapamadıklarını yeni proje diye önümüze koydu”

AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu yine twitter hesabından eleştirdi. Denizli, “CHP’li Büyükşehir Belediyesi kolayı seçmiş. 2009 seçim beyannamesini aç, yapmadığın işleri tekrar ‘yeni proje’ diye İzmirlilerin önüne getirdi. İzmirli sormayacak m? 2009’da, İzmirliye 5 yılda yapılacağına dair söz verilen projelerden kaç tanesini gerçekleştirdiniz'” dedi.
“Yapamadıklarını yeni proje diye önümüze koydu”
Haberler / Yerel Politika
10 Mart 2014 Pazartesi 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
(HABER MERKEZİ) – Her fırsatta CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu’nu twitter hesabından eleştiren, AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, Kocaoğlu’nu bu sefer açıkladığı projeler üzerinden eleştirdi. AK Partili Denizli, twitter hesabından şunları söyledi:

KOLAYI SEÇMİŞ!
“Kocaoğlu’nun seçim projeleri bırakın İzmirlileri, CHP milletvekillerini bile heyecanlandırmamış. Milletvekillerinin yarısı toplantıda yok. CHP’li Büyükşehir Belediyesi kolayı seçmiş. 2009 seçim beyannamesini aç, yapmadığın işleri tekrar ‘yeni proje’ diye İzmirlilerin önüne getirdi. İzmirli sormayacak m? 2009’da, İzmirliye 5 yılda yapılacağına dair söz verilen projelerden kaç tanesini gerçekleştirdini? Ne güzel iş! Bir seçim beyannamesi hazırla. Her 5 yılda yüzde 20’sini gerçekleştir. Bu hesapla CHP 5 seçim kampanyasını tek beyanname ile götürür. 10 yıldır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP’de. Yeni seçim için proje açıklamalarında kullanılan zaman ekleri ise hep ‘cek’ ve ‘cak’. İzmirliler 10 yıl görev yapan CHP’li başkandan biraz da di’li geçmiş cümle kurmasını bekliyor. Mesela “yaptım”, mesela “bitirdim” gibi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası