Ege Postası
Geri

Yaralı köpeğe platin takıldı

Siirt’te bir arabanın çarpması sonucu 2 ayağı kırılan köpek, Bitlis’in Tatvan ilçesinde tedavi edilerek kırılmış ayaklarına platin taktırıldı.    Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Hayvan Hakları Federasyonu...
Yaralı köpeğe platin takıldı
Haberler / Güncel
12 Mayıs 2013 Pazar 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Siirt’te bir arabanın çarpması sonucu 2 ayağı kırılan köpek, Bitlis’in Tatvan ilçesinde tedavi edilerek kırılmış ayaklarına platin taktırıldı.

    Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Bitlis Temsilcisi Doktor Damla Şahin, dün gece sosyal paylaşım ağından gelen ihbara göre Siirt Ford Bayisi önünde bir köpeğe arabanın çarptığı ve köpeğin tedavisi için hiç bir veteriner hekime ulaşılamadığı belirtildiğini söyledi.

    Dr. Şahin, şunları söyledi: “Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) aracılığı ile bize gelen bu ihbar üzerine Siirt Orman ve Su İşleri Müdürlüğü’nce yaralı köpek Tatvan Belediyesi Kısırlaştırma ve Tedavi Merkezi’ne ulaştırıldı. Belediye veterinerleri tarafından tedavi altına alınan ve iki bacağı kırılmış olan köpeğe platin takıldı.”

    Bölgede fark oluşturan hayvan hakları çalışmaları için başta yetkililer olmak üzere gönüllülerin daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Dr. Şahin “Sonuçta her canlının yaradılışının bir anlamı vardır ve tüm canlıları korumak hepimizin vicdani borcudur.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası