Ege Postası
Geri

Yaşlı kadını gasp etmek isteyen zanlılar balkondan atladı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iki kişi, yalnız yaşayan 80 yaşındaki bir kadını evinde bıçakla zoruyla soymak istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekiplerini farkeden zanlılar balkondan atladı. Yakalanan iki zanlı da gözaltına alındı.
Yaşlı kadını gasp etmek isteyen zanlılar balkondan atladı
Haberler / 3. Sayfa
9 Mayıs 2013 Perşembe 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Olay, saat 03.00 sıralarında 3227 Sokak, 19 numarada meydana geldi. Nebahat Ünal'ın ikinci kattaki dairesine tırmanan Ö.T. (25) ve F.M. (25), balkon kapısını zorlayarak içeriye girdi. Yaşlı kadını uyandıran iki zanlı, bıçak zoruyla altın ve paralarının yerini sordu. Bu arada eve giren şahısları gören komşular, polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis ekiplerinin geldiğini farkeden Ö.T. ve F.M. ikinci kattan atladı. Yaklaşık 10 metre yükseklikten kendilerini beton zemine bırakan zanlılardan ayağı kırılan ve omzu çıkan Ö.T., cankurtaranla hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne ifade veren Ünal, zanlıların ellerinde bıçakla para ve altınların yerini sorduklarını, polisler gelince de balkondan atladıklarını söyledi. İfadeleri alınan iki zanlının ise olay sırasında alkollü olduklarını ve hatırlamadıklarını söylediği öğrenildi. Ö.T.'nin hastanedeki tedavisi devam ederken sorgusu biten F.M. adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası