Ege Postası
Geri

Yaz Kuran kursunda kahvaltılı eğitim

Kırıkkale merkez Furkan Camii'nde yaz Kuran kursuna katılan öğrencilere sabah kahvatlısı veriliyor.‘Kur'an Kursu Öğrencileri Kahvaltıda Buluşuyor’ projesi kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek, Furkan Camii'nde yaz Kuran kursuna katılan...
Yaz Kuran kursunda kahvaltılı eğitim
Haberler / Genel
29 Haziran 2013 Cumartesi 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırıkkale merkez Furkan Camii'nde yaz Kuran kursuna katılan öğrencilere sabah kahvatlısı veriliyor.

‘Kur'an Kursu Öğrencileri Kahvaltıda Buluşuyor’ projesi kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek, Furkan Camii'nde yaz Kuran kursuna katılan öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

İl Müftüsü Bekir Gerek, devam eden yaz Kuran kurslarında öğrencilerin beş vakit namazlarını camide cemaatle kıldıklarını belirterek, "Camide dini eğitim gören 60'a yakın öğrenci eğitimlerinin yanı sıra kurs boyunca çeşitli hediye ve ücretsiz sportif etkinliklerle de ödüllendirilecek. Kursta dini bilgiler ve kuran ezberleme şeklinde çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Çocukların küçük yaşta Kur'an-ı Kerim-i okudukça ve ezberledikçe kalpleri pırıl pırıl nur gibi aydınlık olacak. Bu nedenle çocukların kurs süresi boyunca devamsızlık yapmamaları gerekiyor." dedi.

Bu yıl yaz Kur'an kurslarına geçen yıllara göre daha çok rağbetin olduğunu kaydeden Gerek, bunda din görevlilerin gayretinin, velilerin bilinçlenmiş olmalarının ve müftülük olarak uyguladıkları projelerin etkili olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası