Ege Postası
Geri

Yemen eski devlet başkanının yeğeni de Taksim eylemcilerinden

Taksim Gezi Parkı gösterilerinde Yemen’in devrik Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in yeğeni Yahya Muhammed Abdullah Salih de yerini aldı. Yemen eski Merkez Güvenlik Kuvvetleri Komutanı olan Tümamiral Salih'in Taksim gösterilerine, Suriye bayrağı...
Yemen eski devlet başkanının yeğeni de Taksim eylemcilerinden
Haberler / Dünya
14 Haziran 2013 Cuma 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taksim Gezi Parkı gösterilerinde Yemen’in devrik Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in yeğeni Yahya Muhammed Abdullah Salih de yerini aldı. Yemen eski Merkez Güvenlik Kuvvetleri Komutanı olan Tümamiral Salih'in Taksim gösterilerine, Suriye bayrağı açarak destek vermesi ise dikkat çekti.

Yemen'de yayınlanan Yemen Net haber sitesi, protestolara katılan yeğen Muhammed Abdullah Salih'in fotoğraflarını yayınladı. Salih’in Taksim’de eline aldığı Suriye bayrağı ile çektirdiği fotoğrafı söz konusu sitede yer aldı. Salih, Taksim'deki olaylar sırasında Suriye bayrağını taşıdığı fotoğrafını facebook sayfasında da paylaştı.

Arap Baharı'nın ilk başladığı ülkelerden biri olan Yemen'de yapılan gösteriler Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih tarafından kanlı bir şekilde bastırılmaya çalışmıştı. Yüzlerce kişinin ölümü ile sonuçlanan gösteriler sonrasında muhalifler ile Salih arasında yapılan anlaşma ile Salih 30'yılı aşkın süren koltuğunu bırakmak zorunda kalmıştı.

Öte yandan Esed yanlısı Suriyeli sanatçı Şadi Esvad da Taksim gösterilerine katılmış, sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı fotoğrafta zafer işareti yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası