Ege Postası
Geri

Yıldırım’dan örgüte uyarı! Çıkarları için siyaset yapanlara…

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, sosyal medya hesabından partililere seslendi. Yıldırım, "Şunun bilinmesini isterim; Bugüne kadar darekipci ve ayrıştırıcı siyaset yapıp hiçbir zaman sahada olmayıp partimizin iktidarı için değil kendi çıkarları için siyaset yapanlara müsaade etmedim bundan sonrada etmeyeceğim.sosyal medyada hakaret edenlere müsade etmedim etmeyeceğim. Parti içi demokrasi ile hakareti birbirine karıştıranlara anlayış göstermedim göstermeyecegim" dedi. Yıldırım’dan örgüte uyarı!
Yıldırım’dan örgüte uyarı! Çıkarları için siyaset yapanlara…
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2019 Salı 22:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir süre kala CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım sosyal medya hesabından partililere seslendi. Yıldırım, birlik, beraberlik çağrısı yaparken, örgüt üyelerine uyarıda bulundu.

Yıldırım açıklamasında, "Bugüne kadar darekipci ve ayrıştırıcı siyaset yapıp hiçbir zaman sahada olmayıp partimizin iktidarı için değil kendi çıkarları için siyaset yapanlara müsade etmedim bundan sonrada etmeyeceğim. Genel Başkanına, Belediye Başkanına, İl Başkanına, İlçe Başkanına karşı sosyal medyada hakaret edenlere müsade etmedim etmeyeceğim.  Parti içi demokrasi ile hakareti birbirine karıştıranlara anlayış göstermedim göstermeyecegim." dedi.

Yıldırım'ın açıklaması şöyle;

Karşıyaka örgütünün degerli üyeleri;

"Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey; yoldaşlık bağlarımızı güçlendirerek birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmektir.

KİN, İNTİKAM, YALAN, İFTİRA üzerine siyaset yaptığını zanneden darekipci ve ilkesiz hareket edenlere karşı bilimin ve aklın ışığında güçlü CHP örgütlerini ve güçlü belediye meclislerini yaratmak hepimizin ortak amacı olmalıdır.

Şunun bilinmesini isterim; Bugüne kadar darekipci ve ayrıştırıcı siyaset yapıp hiçbir zaman sahada olmayıp partimizin iktidarı için değil kendi çıkarları için siyaset yapanlara müsade etmedim bundan sonrada etmeyeceğim.

Genel Başkanına, Belediye Başkanına, İl Başkanına, İlçe Başkanına karşı sosyal medyada hakaret edenlere müsade etmedim etmeyeceğim. 

Parti içi demokrasi ile hakareti birbirine karıştıranlara anlayış göstermedim göstermeyecegim. Bu şekilde siyaset yapmaya çalışanlar bu yolun yol olmadığını er ya da geç anlayacaklar.

Gece gündüz demeden partisi için çalışan sade üyenin siyaset yapmasının önündeki engelleri kaldırdım ve destek oldum. Bundan sonrada amaçları partimizin iktidarı olan bu yolda çalışan üyelerimizin her taleplerinde yanlarında olmaya devam edeceğim. 

Karşıyaka örgütü olarak son 5 yılda yapılan bütün seçimlerde Türkiye'deki en yüksek oy oranını alarak tarihe geçtik. 31 Mart yerel seçimlerinde de bunu tekrarlamak en büyük amacımız ve görevimizdir. 

Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan ve bizi ayrıştıran hiç bir yapıya ben ve yönetim kurulumuz müsade etmedik sizlerinde etmeyecegine olan inancım sonsuzdur.
YAŞASIN CHP
BİZ GÜCÜMÜZÜ ÖRGÜTÜMÜZDEN ALDIK"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası