Ege Postası
Geri

Yılmaz göçmenlere seslendi belediyeyi eleştirdi

Çiğli’de belediye başkanı aday adaylarının ziyaretleri içerisnde yer alan ve çiğli’de büyük bir oy potansiyeline sahip olan göçmenler Çiğli’ de hakettiği yerdeler mi '
Yılmaz göçmenlere seslendi belediyeyi eleştirdi
Haberler / Yerel Politika
4 Aralık 2013 Çarşamba 18:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Ak Parti Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Yılmaz, Çiğli’de yaşayan göçmenlerin sorunlarına değindi. Çiğli belediyesinin göçmenlere gereken önemi vermediğini kaydeden Yılmaz, göçmenleri dolgu malzemesi olarak görüyorlar diyerek belediyeye yüklendi.

Çiğli’de göçmenleri kimse dolgu malzemesi olarak görmesin. Çiğli içerisinde göçmenlerle yaptığımız sohbetlerde ve çalışmalarda almış olduğumuz izlenimler üzerine,  çiğli’de yaşayan göçmenler belediyedeki adaletsiz paylaşımdan hiçbir zaman faydalandırılmamışlardır. Çiğli belediyesinde memurluk kadrosuna alınanların içerisinde bir tane göçmen girememiştir. Bir çok yerdede göçmenleri gereksiz işlerde kullanarak göçmenleri arka plana atmışlardır. Bu yapmış oldukları adaletsiz paylaşımdan, bir aileden beş kişinin çalıştığı bir belediyede göçmen nufüsuna hitap eden kişi sayısı  çok azdır. Bu da beni derinden üzmektedir.

“OYLARINIZA SAHİP ÇIKIN”

Çiğli’de yaşayan göçmen vatandaşlarımıza ve tüm bölge halkına seslenmek istiyorum. Sizden oy istemeye geldiklerinde, verecek olduğunuz oylarınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Çiğli belediyesi ne hizmet getirdi. Ne kadar insan çalışıyor. Bunlara dikkat etmek ve değerlendirmek gerekmektedir. Tüm bölge insanlarının sosyal alanda bütünleşmesi lazım. Sosyal çalışmalarınızı en üst seviyede parti ayırmaksızın yaparak ve çevresindeki insanları bu doğrultuda yönlendirmeniz yerel seçimlerde çok önemlidir. Bizim buradaki amacımız adaletli paylaşım yapmaktır.

“İDEOLOJİ DEĞİL HİZMETE BAKIN”

“Görüyorumki sadece seçimlerden seçimlere Chp, uzman olduğu yapıyı yalanla yanlışla insanları farklı yönlere götürüp arkadan gelen nesle hiçbir duyarlılık göstermiyorlar. Sadece oy avcılığıyla yapılmış bir çalışma sergiliyorlar. Kapınızı çalan hangi parti olursa olsun, yapacağı çalışmaları mutlaka dikkate alın. Yerel seçimlerde parti  gözetmeksizin alacağınız hizmetlere bakmanız lazım. Nasıl namusunuza sahip çıkıyorsanız oylarınıza da sahip çıkmalısınız. Bir çok mahallemizde insanlarımız sıkıntılar içerisinde yaşıyor. Bir çok insan mağdur olmuş. Bu da bizi üzüyor. İdeoloji değil artık hizmete bakılması gerekiyor. Artık bu duruma dur deme zamanı geldi. Mahallelerinize hizmet istiyorsanız, bu belediyenin artık değişmesi gerekiyor. Çiğli’nin ak ellere geçmesi gerekiyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası