Ege Postası
Geri

Yönetimde Deniz Yücel krizi

7 Ocak'taki kongrede CHP İzmir İl Başkanı seçilen Deniz Yücel’in, yönetim kuruluyla sorun yaşamaya başladığı öne sürüldü. Kulislere taşınan iddialara göre Yücel'in toplantıları kısa tutması ve ilçelerle ilgili sorunların konuşulması taleplerini geri çevirmesi, parti içinde rahatsızlık yarattı.  'Zamanım yok' dedi, kalktı
Yönetimde Deniz Yücel krizi
Haberler / Yerel Politika
28 Şubat 2018 Çarşamba 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Kongreden sonra yapılan görev bölümünde, Karşıyaka'da, iki listede olan isimlere görev vermeyen, daha sonra gelen baskılar karşında bu isimlere görev veren İl Başkanı Deniz Yücel’in, bu süreçte takındığı tavır nedeniyle eleştirilere hedef olurken, bu kez 'Zaman' sorunu yüzünden yönetimle karşı karşıya geldiği öne sürüldü.

TOPLANTILAR KISA SÜRÜYOR

CHP İzmir İl yönetim kurulu toplantılarına il yöneticilerinin, ilçelerden gelen sorunlar ve örgütten gelen konuların konuşulması ve tartışılmasını istedikleri, ancak İl Başkanı Yücel'in toplantıları kısa sürede bitirmesi nedeniyle konuşamadıkları ve rahatsız oldukları iddia edildi.

"ZAMAN YOK" DEDİ KALKTI

Geçtiğimiz günlerde yapılan İl Başkanlığı toplantısında il yöneticilerinin yeniden ilçelerden gelen sorunları dile getirmek istedikleri, ancak İl Başkanı Deniz Yücel’in “Zamanım yok” diyerek ayağa kalkarak toplantıyı bitirdiği öğrenildi. Yücel’in bu sözleri üzerine şaşkınlık yaşayan il yönetim kurulu üyeleri kısa süren şaşkınlıktan sonra yönetim kurulu toplantısının yapıldığı salonu terk ettikleri öğrenildi. Yücel’in bu konuşmasının ardından bazı yöneticilerin yaşananlara “Böyle il başkanlığı mı yapılır, örgütün sorunlarını nasıl çözeceğiz.” diyerek tepki gösterdikleri öğrenildi.   

CHP'DEN AÇIKLAMA GELDİ 

Egepostası'nın gündeme getirdiği iddialar ile ilgili CHP İl Sekteri Birgül Değirmenci imzası ile bir açıklama geldi. 

Açıklama şöyle: 

28.02.2018 tarihli ve "Yönetimde Deniz Yücel Krizi" başlıklı, yapılan haberle, son yönetim kurulu toplantısında İl Başkanımız Deniz Yücel'in "Zamanım yok" diyerek ayağa kalkıp toplantıyı terk ettiği seklindeki haber ve yorumlarınız gerçeği yansıtmamaktadır.  

Habere konu olan toplantımızda il yönetim kurulumuz tek gündem maddesi ile toplanmış olup, toplantımız önceden duyurulduğu şekilde saat 15.00'de başlamış, saat 16.30'daki EGİAD randevumuz nedeniyle 16.10'da sona ermiştir. Gündem maddemiz yeterince görüşüldükten ve karar alındıktan sonra il başkanımız toplantının bittiğini belirtmiş ve bir kısım Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla EGİAD randevusuna geçmiştir. Bahse konu haberde iddia edildiği gibi bir durum yaşanması söz konusu değildir. Sorumlu habercilik gereği böylesi bir hayal ürünü durumu ve il başkanlığımızın birlik beraberlik ve uyum içinde çalışmasını baltalamaya yönelik dedikoduyu haberleştirmek yerine, gerçeği öğrenmek için çaba harcamış olunsaydı, konu hakkında il sekreterliğimiz veya basın büromuzdan böylesi bir olayın yaşanmadığı kolayca öğrenilebilirdi.

Bu türden yapılan ve yaptırılan haberler CHP İzmir örgütümüze zarar vermek şöyle dursun, yalan ve dedikodulara karşı birlik ve beraberliğimizi arttırmaktadır. Ülkenin AKP iktidarı tarafından yangın yerine çevirdiği bir dönemde, bizlerin böylesine hayal ürünü olaylarla kaybedecek zamanımız yoktur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası