Ege Postası
Geri

AK Parti’de koordinatörler startı verdi

AK Parti İzmir’de 11 ilçede aynı başkanlarla yola devam kararı alınırken, kritik 19 ilçe için görevlendirilen koordinatörler sahaya indi. Dört ilçede mevcut başkanlar da temayüle dahil edildi. Bu durumda bu başkanlarla yola devam edilme ihtimali doğdu. AK Parti’de koordinatörler startı verdi
AK Parti’de koordinatörler startı verdi
Haberler / Yerel Politika
28 Şubat 2018 Çarşamba 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Aydın Şengül, kongre takvimi için düğmeye basıp hazırlıklarını hızlandırırken, koordinatör mesaisi de başladı. 

İzmir’de uzun süredir koordinatör olarak görev yapan Antalya Milletvekili Mustafa Köse,  Konya Milletvekili Ömer Ünal, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Muğla eski Milletvekili İzmir Halk Sağlığı Eski Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır’ın iki günlük çalışma programının startı bugün verildi.

Tire'de 170 partilinin, ilçe başkanı olarak görmek istediği üç ismi anket kağıdına yazdığı temayül yoklamasının ardından açıklama yapan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti'nin bir kongre sürecinde olduğunu, kongrelerin muhasebe niteliği taşıdığını kaydetti.

Temayül yoklamasındaki amaçlarının teşkilatın partiyle ve halkla olan ilişkilerini değerlendirmek olduğunu ifade eden Baybatur, şöyle devam etti:

"Tespitler yapmaya geldik. İlçe başkanımızı ve yönetimi de bir kontrol edeceğiz. Bu göreve talip olan başka arkadaşlarımız da varsa onları da görmek isteyeceğiz ve dinleyeceğiz. Kongre öncesinde bir hazırlık yapacağız. Buradaki neticeyi artık genel merkez takdir edecek. Tire halkı ve sivil toplum kuruluşlarıyla genel merkezimiz bir istişare yapacak ve bunun neticesinde bir karar verilecek. İlçe başkanı adayımız belirlenerek kongremiz gerçekleşecek." diye konuştu. 

İŞTE SAAT SAAT PROGRAM

Birinci grupta yer alan Ömer Ünal, bugün 11.00'de Karşıyaka, 16.00'da Bornova, 1 Mart'ta saat 11.00'de Konak, 16.00'da Buca'da temayül yoklamasını başlatacak. 

2. grupta yer alan Mustafa Köse, bugün ve yarın Gaziemir, Selçuk, Karaburun ve Çeşme’de partililerle buluşacak. 

3. gruptaki İshak Gazel bugün saat 11.00'de Menemen, 16.00'da Çiğli, 1 Mart'ta saat 11.00'de Aliağa, 16.00'da Dikili'de yoklama gerçekleştirilecek. 

4. grupta yer alan Murat Baybatur, bugün 11.00'de Ödemiş, 17.00'de Tire, yarın 11.00'de temayül yoklaması yapacak. Balçova ve Narlıdere’deki temayül yoklamasında ise mevcut ilçe başkanları da temayüle katılacak. 

5. grupta yer alan Mehmet Nil Hıdır bugün 12.00'de Foça, 1 Mart'ta 11.00'de Güzelbahçe ve 16.00'da Urla’da temayül çalışmalarını gerçekleştirecek. Urla ilçe başkanı da temayüle katılacak. 

Koordinatörler, teşkilat yönetimlerinde görev alan eski-yeni birçok isimle görüşecek, partinin önde gelen isimleri, eski-yeni meclis üyeleri, başkanlar, yöneticiler ve STK’ların görüşlerini alacak. Çalışmalar rapor halinde genel merkeze sunulacak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası