Ege Postası
Geri

Yunanistan'dan Urla'ya ziyaret

Yunanistan’ın Başkenti Atina’da kurulmuş olan Eski Urlalılar Derneği Başkanı Fotis Karalis,dernek üyeleri ve İzmir Ortodoks Baş Papazı Kyrillas Sykis Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret ettiler.
Yunanistan'dan Urla'ya ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Ekim 2015 Pazar 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Urla Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette, Urla’ya gönül verenlerden oluşan dernek ile birlikte, bu bölgede tarihe meydan okuyan binalar ve kalıntıları ayakta tutmak ve hayata geçirmek için yapılan planlar konuşuldu.

“BİZ BİR KÜLTÜRÜZ”
Hep beraber Urla’nın tarihini ayakta tutacağız diyen Başkan Uyar; “Sizleri burada gördüğüm için çok mutluyum. Tarihe baktığımızda Urla’nın büyük bir kısmını sizlerin ataları oluşturuyor. Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Karşılıklı iki komşu olarak çok güzel işler yapabiliriz. Biz bir kültürüz.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Fotis Karali, Başkan Sibel Uyar’a üzerinde kandil arması bulunan bir flama hediye etti. Başkan Uyar ise Dernek üyelerine Urla’ya özgü sabun ve zeytinyağı hediye ederek her birine teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası