Ege Postası
Geri

Yüreğir'de yaz okulları başladı

Yüreğir Belediyesi'nin öğrencilerin yaz aylarını boşa geçirmemeleri için düzenlediği yaz kursları başladı. Tekvando, resim, satranç, matematik, İngilizce, drama, grafik tasarım, masa tenisi, ebru, bağlama, gitar, piyano ve futbol branşlarında...
Yüreğir'de yaz okulları başladı
Haberler / Genel
25 Haziran 2013 Salı 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yüreğir Belediyesi'nin öğrencilerin yaz aylarını boşa geçirmemeleri için düzenlediği yaz kursları başladı. Tekvando, resim, satranç, matematik, İngilizce, drama, grafik tasarım, masa tenisi, ebru, bağlama, gitar, piyano ve futbol branşlarında düzenlenen kurslar büyük ilgi görüyor. Kültür evlerinde verilen kurslara 13-17 yaş arası öğrenciler eğitim alıyor. Kurslara katılan öğrencilerin öğle yemekleri Yüreğir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Şuana kadar kurslara devam eden öğrenci sayısı bin 375 oldu.
İki dönem halinde verilecek kursların ilk aşaması 5 Temmuz’a kadar devam edecek. İkinci dönem kurslar ise 12 Ağustos 13 Eylül arasında yapılacak.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ‘Çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğimize en büyük yatırımı yapıyoruz.” dedi. Düzenlenen yaz kursları sayesinde çocukların okuldan soğumadıklarını ve sokaklarda kalıp kötü alışkanlıklardan uzak tutulduğunu belirten Çelikcan, “Gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Çocuklarımız kültür evlerimizde öğretmenlerimizin kontrolünde bütün etkinliklere katılıyor. Bu sayede eğitimine ara vermemiş oluyorlar, hem de boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Kurslara katılarak sokaklardaki olumsuz ortamlardan da uzak olacaklar. Ailelerimiz bu uygulamadan çok memnun. Gönül rahatlığı içerisinde çocuklarını gönderiyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası