Ege Postası
Geri

“Yuva arayan patiler” ailelerine kavuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlediği sahiplendirme etkinliği ile geçici köpek bakım evlerinde tedavisi tamamlanan 4 köpeği yeni bir yuvaya kavuşturdu.
“Yuva arayan patiler” ailelerine kavuştu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2015 Salı 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Hayvanseverleri ilgi ve yuva bekleyen hayvanlarla bir araya getiren programda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan  “yuvaarayanpatiler.izmir.bel.tr” sahiplendirme sitesinin tanıtımı da gerçekleştirildi. HAYTAP – Hayvan Hakları Federasyonu ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin de katıldığı etkinlik süresince,  Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanları için yapılan hizmetler ile genel bilgilendirmeler yapıldı.



Ayrıca halka açık yerlerde, parklarda köpek gezdirme esnasında çevreye verilen zararların önlenmesi için yapılması gerekenler anlatıldı. Etkinlikte,  Büyükşehir Belediyesi tarafından parklara yerleştirilen atık poşetleri hakkında broşürlü tanıtım da yapıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası